Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în ultima duminică din iulie

RQV7KR0AAW
Foto: Jonas Svidras

Au trecut deja două luni de vară. Acest lucru nu ar trebui să vă întristeze dacă petreceți timpul util. Așa că, nu ratați cele mai importante sau relaxante evenimente din ziua de 27 iulie, ultima duminică din luna iulie.

Ne solidarizăm: tragedia din Caracal

Chiar dacă e duminică, este important să fim conectați cu realitatea și să reacționăm promt atunci când să întâmplă lucruri triste.

„România este zguduită de un nou caz de crimă față de femei/fete! Incompetența autorităților a scos oamenii din România în stradă, după ce un bărbat a omorât două fete. Să ne solidarizăm cu un manifest pașnic în fața Ambasadei RO, duminică 28 iulie, ora 11:00, fiecare poate avea un mesaj pe pancartă, să aducă flori/lumânări, să comemorăm toate femeile/copiii/fetele care sunt omorâte iar din păcate de cele mai multe ori lucrurile nu se mișcă întru securitatea lor și a fiecăruia din noi”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Netflix Nights at iHUB Chisinau #7

În acest weekend, iHUB vine cu ecranizarea celui mai actual film de pe Netflix: The great Hack- documentarul despre scandalul de hacking al Cambridge Analytica. Cum au sunt folosite datele personale și cum ele pot afecta pe fiecare dintre noi reprezintă subiectul principal al acestui film.

Cheamă-ți prietenii, aduceți snack-uri și serviți o bere răcoritoare din partea iHUB.

Mai multe detalii găsești AICI!

Seri de CoolToura: tema Motivație

„Vă invităm la o seară în care o să călătoriți prin toate emoțiile și spațiile cosmice – primul eveniment, din multe altele care urmează, cu titlul “Motivația” din cadrul proiectului “CoolToura”. La eveniment veți avea ocazia să ascultați 10 poeți tineri și lucrările lor, iar IntermezzoMusic cvartet, GentleQuArt, îi va acompania cu cântece din filme și seriale renumite, adorate de toți. Vă vom bucura ochii cu o minunată expoziție a unei tinere pictorițe, iar iubitorii de film vor savura o peliculă realizată în cadrul proiectului”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

Expoziţia prezintă, în ordine cronologică, complexe funerare începând cu epoca paleolitică până în evul mediu, asociate cu inventarul mormintelor, uneori mai bogat, alteori mai auster, definitoriu şi reprezentativ pentru perioadele vizate. Cazurile cele mai spectaculoase care au fost înregistrate de ştiinţa arheologică şi antropologică ocupă un loc aparte: craniile cu deformări intenţionate ritualice, craniile cu urme de intervenţii „chirurgicale”, oase cu urme de patologii sau traumatisme, sunt mesagerii prin intermediul căror actualmente ajungem mai aproape de viaţa, activitatea, spiritualitatea şi credinţele oamenilor din trecut.

Mai multe detalii găsiți AICI!

ANNA 2D

Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova se găsește un secret periculos care o transformă în cea mai letală armă a guvernului, un asasin antrenat să nu-și rateze ținta și să facă față oricărei confruntări. O cursă electrizantă, cu ritm incredibil și acțiune explozivă, „ANNA” o aduce în rolul principal pe top-modelul Sasha Luss, alături de o distribuție impresionantă din care fac parte Helen Mirren, Cillian Murphy și Luke Evans.

Mai multe detalii despre film găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente