(foto) La La Play Voices 2019. Descoperă eroii proiectului din fiecare cameră a taberei (partea IV)

collage 4

Proiectul de incluziune socială „La La Play Voices” a călătorit prin toată țara pentru a găsi acei 130 de copii, care astăzi au prilejul să petreacă 7 zile de neuitat în cadrul reședinței de vară din Leordoaia, raionul Ungheni. În cadrul reședinței tinerii au parte de activități de dezvoltare personală, dar și profesională.

Tinerii sunt mereu în mișcare și implicați în programul interactiv, stabilit de organizatori. Respectiv, camerele lor sunt mai mereu pustii.

Echipa #diez a surprins rarele momente când gașca se retrăgea în camera lor. În acest sens, am reușit să descoperim și alte laturi ale finaliștilor La La Play Voices 2019.

Ce am aflat de la tinerii din camerele cu nr. 10, 11 și 12, aflați în continuare:

Camera nr. 10 – locul care nu cunoaște plictiseala

127 - Alexandra Melentii

Alexandra Melentii este o fire cu un spirit de echipă de neegalat, îi plac mașinele de marca „Ferari” și „Mercedes”. Mai mult, este pasionată de piesele Janei Friske, iar scopul ei este să învețe să cânte toate melodiile ei.

122 - Marina Gabrielean

Marina Gabrielean susține că cele mai gustoase dulciuri sunt fructele în ciocolată, de altfel căpșunele cu ciocolată au cucerit-o din prima. Din totdeauna a iubit poveștile, iar povestea ei preferată este „Alice în țara minunilor”, întrucât personajul principal este o fire ambițioasă și pozitivă.

124 - Marina Gutu

Marina Guțu a crescut alături de zânele din desenul animat „Winx”, personajul ei preferat fiind Bloom, deoarece este curajoasă și încrezută în forțele proprii. Actorul ei preferat este Brad Pitt, iar mașina visurilor sale este Mercedes.

35-Cumatrenco-Cezara-Patricia

Cezara-Patricia Cumatrenco este o fană înflăcărată a pieselor lui Justin Timberlake, iar una dintre piesele sale preferate este „Mirrors”, pe care ar cânta-o la nesfârșit. Desenul animat preferat este „Alladin”, de la care a învățat să fie optimistă și opteze mereu pentru bine, fiind sigură de faptul că binele mereu învinge răul.

65-Melinicova-Anastasia

Anastasia Melinicova este o fetiță din Chișinău, de 15 ani, care are o pasiune aparte pentru mașinile Porche, iar actrița ei preferată care-o motivează este Nina Dobrev, care a avut rol principal în serialul american „Jurnalul unui vampir”.

119 - Ana Costin

Ana Costin este o fană a fotbalului, fotbalistul ei preferat fiind Messi, întrucât de-a lungul timpului a adunat multe trofee și merite deosebite. Pe lângă acest fapt, are o atracție pentru filmele care îmbină aventurile, momentele fantastice și scenele pline de umor, precum filmele produse de compania „Marvel”.

115 - Alexandra Capitonova

Alexandra Capitonova iubește biscuiții, muzica și filmele de calitate. Este o fată optimistă și este convinsă de faptul că vocea ei va fi auzită în întreaga lume. Mașina la volanul căreia se visează este Toyota, întrucât este o mașină sigură, comodă și frumoasă.

Camera nr. 11 – camera discuțiilor aprinse

123 - Livia Girleanu

Livia Gîrleanu este pasionată de filmele turcești, de asemenea cultura turcească îi pare un subiect interesant, pe care ar vrea să-l descopere cît mai curând. Este o fire activă și sociabilă, cu care nu te plictisești.

 

95-Terzi-Alexandra

Alexandra Terzi este o fată originară din orașul Ceadîr-Lunga, dintotdeauna i-au plăcut animalele și deseori se delecta cu filme și desene animate în care animalele aveau roluri principale. Un desen animat care i-a plăcut foarte mult și continuă sa fie adorat până în prezent este „Regele Leu”.

2-Alexeiciuc-Valeria

Valeria Alexeiciuc. Valeria de mică adoră lumea miraculoasă a poveștilor, acest fapt putem observa și în filmele ei preferate „Malifisenta” și „Hobbit”. Este îndrăgostită în mașinile de marca Porche, datorită vitezei și grației acestora.

88-Sirbu-Cristina

Cristina Sîrbu adoră serialele americane, un exemplu al acestora îl prezintă serialul „Riverdale”, care reflectă istoria mai multor tineri curajoși, care sunt în căutarea adevărului. De altfel, aceasta este de părere că adevărul mereu iese la suprafață, iar minciuna este tipică celor slabi.

52-Grosu-Malvina

Malvina Grosu are o listă incitantă de filme și desene animate, care au lăsat-o impresionată. Cel mai mult au cucerit-o poveștile de dragoste, precum „Frumoasa din pădurea adormită”, „Cenușăreasa” și „Frumoasa și bestia”. Adoră ciocolata cu cocos și alune, are niște gusturi fine și delicate. Totodată, este foarte emotivă și liniștită.
84-Rosca-Maria
Maria Roșca ar mânca nutella zi și noapte, fiind pasionată de dulciuri și nuci. Povestea ei preferată este „Cenușăreasa”, deoarece eroina poveștii are o inimă mare, așa cum o are și Maria.nr

92-Stavila-Paula

Paula Stăvilă a îndrăgit dintotdeauna păpușile și animalele. Iubește ciocolata cu cocos și crede că animalele au un suflet la fel de mare ca și oamenii, poate chiar mai mare. Povestea ei preferată este „Motanul încălțat”, pentru că este plină de aventuri, iar motanul din poveste este un adevărat exemplu pentru ea, căci găsea soluții pentru toate obstacolele ce-l deranjau.

Camera nr. 12 – locul istoriilor de viață și a gândurilor pozitive

Anna Dimitroglo se inspiră din personajul lui Tarzan, este la fel de echilibrată și de prietenoasă cu lumea înconjurătoare, având dorința de a cunoaște mereu oameni noi. Mașina pe care ar dori să o aibă este un Audi Q5, la volanul căreia să se simtă liberă.

Andreea Verejanu este o personalitate unică, care iubește filosofia, îi place să se diferențieze și să iasă din zona ei de confort. Visează să ajungă să cânte pe cele mai mari scene și să fie auzită. Iubește ciocolata albă și filmele cu un sens profund, precum și filmul „Split”.

113-Roman-Alina

Alina Roman este o fană a dulciurilor fabricate de Bucuria, de altfel bucuria mai este și o calitate a ei, căci îi molipsește pe toți cu energie pozitivă. Privește filmele cu caracter romantic, iar un film care i-a plăcut mult este „Five feet apart”.

Alexandra Pîslaru adoră poveștile, Rapunzel fiind un personaj care o caracterizează, dornică de a fi liberă și totodată, înconjurată de cei dragi. Adoră absolut toate bomboanele, iar visul ei este cel de a deveni un un om de succes.

94-Teleatnic-Corina

Corina Teleatnic ar putea privi în orice zi a anului filmul „Home alone”, este atrasă de aventurile lui Kevin și de istețimea acestuia. De asemenea, Corina este la fel de creativă și dornică de aventuri. Iubește dulciurile, iar ciocolata ei preferată este Milka cu alune.

43-Dulap-Catalina (2)
Cătălina Dulap adoră poveștile, două dintre cele mai interesante povești în viziunea ei sunt „Harap alb și merele de aur” și „Făt frumos din lacrimă”. Urmărește fotbalul, iar fotbalistul ei preferat este Cristiano Ronaldo. Este mai mereu activă, iar jocurile pe teren nu reprezintă vreo greutate pentru ea.

33-Criciman-Mihaela

Mihaela Criciman se aseamănă cu Stella, personajul ei preferat din desenul animat „Winx”, întrucât este o fire rebelă, drăguță și șmecheră. Povestea ei preferată este „Alba ca zăpada și cei 7 pitici”, deoarece prezintă o istorie despre bunătate și despre finaluri fericite.

80-Postolachi-Elena
Elena Postolachi este interesată de istorie. O carte care a frapat-o este „Hoțul de cărți”, pe care a citit-o cu sufletul la gură, de asemenea, filmul bazat pe această carte este unul care îi trezește toată admirația.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente