Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de weekend cât mai reușit

CKCXLX7LWS
Foto: The Lazy Artist Gallery

Uraaaa! În sfârșit e weekend! Ne pute bucura de zile libere și timp frumos, cu atât mai mult că meteorologii ne recomandă vreme cu mult soare. Așadar, i-ați prietenii, buna dispoziție și ieși din casă! Iar noi, echipa #diez, îți recomandăm câteva evenimente la care te poți distra sau relaxa.

Edu-Art: „Eu și orașul” – program public

Sunteți invitați la o serie de prezentări publice și proiecții de film care au loc în cadrul Atelierului Deschis „Eu și Orașul” cu Ana Bantiuc.

Atelierul are ca și scop formarea unui grup, membrii căruia, în decursul a 8 săptămâni, să lucreze asupra unui jurnal de artă, în care își vor documenta gândurile, ideile și trăirile în urma interacțiunii cu orașul, cu locuitorii săi, cât și cu ceilalți membri ai grupului.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#EcoVisio FreeShop #9 ❥ la Ciocana

„Vă invităm ca sâmbătă, 27 iulie, timp de 3 ore, să ne-aduceți tot ce aveți pe acasă și nu vă mai trebuie dintre haine, pantofi, accesorii, jucării, cosmetice etc. Noi le vom oferi pe loc oricui le dorește, fără niciun ban și nicio condiție, alta decât ca lucrurile să fie folosite mai departe. Ca de obicei, tot ce rămâne la final de FreeShop va merge la organizații de caritate, pentru a fi distribuite celor nevoiași. Vă invităm așadar să dați un refresh la dulapuri și să veniți la FreeShop cu tot ce poate fi reparat sau poate fi util altora. Chiar dacă nu aveți nimic de adus, vă așteptăm să luați parte la o altfel de piață, bazată nu pe profit, cerere și ofertă, ci pe bunăvoință, reciclare și cooperare.”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Movie nights

„Zilele de vară sunt de neimaginat fără ieșirile cu prietenii. Te invităm împreună cu ei în atmosfera relaxantă a locației Tucano Coffee Brazil.
Sâmbătă vom difuza „Intouchables” – un film emoționant, care te va lăsa fără cuvinte”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

REGELE LEU 3D

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Lavender Cocktail Night

Vinurile 7 Coline au îmbrăcat haine de petrecere și te invită la o seară cu parfum de levănțică – Lavender Cocktail Night!

„Te așteptăm cu drag în această sâmbătă, la @Hidden Bar, pentru a savura noile cocktailuri deosebite pe bază de vin cu note fine de levănțică. Această seară magică este o ocazie unică pentru a descoperi cum se simte fericirea la gust pe ritmurile dansante ale muzicii acustice și notele aromate ale vinurilor 7 Coline”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Carpe Diem White Party

„Toate vinurile albe de la Carpe Diem Wines le vom servi la pahar, doar mâine seară, pe tot parcursul serii. Costul paharului este de 45 MDL. Și pentru mai multă plăcere, vom servi platouri cu fructe sezoniere gratuit. Grăbiți-vă să fiți primii care se vor bucura de o seară de sâmbătă faină, într-o atmosferă absolut specială, aici, la C51”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente