(foto) La La Play Voices 2019. Descoperă eroii proiectului din fiecare cameră a taberei (partea III)

collage

Proiectul de incluziune socială „La La Play Voices” au organizat preselecții timp de 4 luni, prin toate raioanele Republicii Moldova, pentru a găsi acei 130 de copii, care în prezent, se bucură de 7 zile în cadrul unei reședințe de vară din satul Leordoaia, raionul Ungheni. La preselecții au participat în jur de 400 de copii frumoși și deosebiți.

91-Stavila-Mihaela117 - Anastasia ChirilovsaiaÎn cadrul reședinței tinerii au parte de activități de dezvoltare personală, dar și profesională, de aceea sunt mereu în mișcare și implicați în programul interactiv, stabilit de organizatori. Respectiv, camerele lor sunt mai mereu pustii.

Echipa #diez a reușit să descopere și alte laturi a tinerelor talente, cunoscute doar de cei apropiați eroilor La La Play Voices. atunci când gașca se retrăgea în camera sa.

Ce am aflat de la tinerii din camerele cu nr. 7, 8 și 9, aflați în continuare:

Camera nr. 7 – locul unde visele prin aripi

31-Corovai-Valeria

Valeria Corovai este o fată curajoasă și isteață, precum și personajul ei preferat cu care aceasta a crescut, Garry Potter. Este o iubitoare a ciocolatelor KitKat și a poveștilor care reflectă bunătate și iubire, cum ar fi „Alba ca Zăpada”, un personaj care motivează prin demnitate și hărnicie.

109-Zota-Lidiana (1)

Lidiana Zota adoră ciocolatele KitKat, este o fire ambițioasă, iar modelul ei după care se conduce în viață este personalitatea fotbalistului Neymar. Plină de visuri, de idei și de energie, emană un sentiment de siguranță. Mașina care ar vrea să o conducă este o marcă germană, Mercedes.

117 - Anastasia Chirilovsaia

Anastasia Kirillovscaia are o inimă mare, una în care se refugiază o gamă variată de ciocolate, cărți și oameni. Crede că viața e minunată și trebuie să o trăiești la maxim, așa a învățat-o filmul ei preferat „Viața e minunată”.

91-Stavila-Mihaela

Mihaela Stavila adoră animalele, iar desenul ei animat preferat este „Regele leu”, căci e o poveste despre forță, curaj și dragoste. A învățat să fie harnică și iubitoare în urma poveștilor ascultate de mică, cum ar fi „Cenușăreasa”, de altfel și Mihaela se consideră o mică Cenușăreasă.

132 - Florentina Zapescu

Florența Zapescu e o fană a aventurilor, de aceea filmul ei preferat este „Viața dulce a lui Zack și Cody”, doi frați gemeni care trec împreună prin multe momente, fie amuzante, fie mai puțin. Îi place personalitatea jucătorului de fotbal Cristiano Ronaldo și crede că o mașină potrivită pentru ea ar fi Dacia Daster.

26-Chiperco-Mihaela

Mihaela Chiperco nu are filme preferate, preferă cărțile, iar cartea ei preferată este „Singur pe Lume”. Adoră ciocolatele Raffaelo și mașina la volanul căreia se visează este un Lexus. Are visuri mari în ceea ce privește cariera ei muzicală și este convinsă de faptul că va reuși.

Camera nr. 8 – locul care a adunat iubitoarele de filme și cărți

Arina Berbeu este o tânără pasionată de povești. Amintirile din copilărie ale lui Ion Creangă au cucerit-o încă de la primele cuvinte. Iubește absolut toate ciocolatele și filmele de dragoste. Un serial care a marcat-o este „Лестница в небеса” (Scara spre cer), deoarece reflectă o istorie frumoasă de dragoste, cu un sfârșit neașteptat.

27-Chiriac-Damiana

Damiana Chiriac este o fire romantică, ar putea să privească la nesfârșit filmul „Titanic”, unde pe lângă faptul că este o istorie de viață reală, mai este și filmul în care joacă actorul ei preferat Leonardo DiCaprio. Are o atracție aparte pentru mașini, îi plac mașinile de marca „Porshe” și „BMW”, tot odată o atrag mașinile apărute în anul 2019. Povestea ei preferată este „Punguța cu 2 bani”

59-Iscra-Iuliana

Iuliana Iscra de mică privește desenul animat „Mașa și Ursul”, întrucât relația dintre personaje este una puternică care o motivează pe Iuliana să devină la fel de prietenoasă și activă. Are visuri mărețe, în ceea ce privește cariera ei. De asemenea, este o fană a serialului „Game of Thrones”, iar personajul ei preferat este John Snow.

130 - Gabriela Popa

Gabriela Popa este o fană înrăită a filmelor Marvel, cel mai tare o inspiră personajul „Iron Man” întrucât este un personaj care îmbină seriozitatea cu glumele și este eroul ei. Din categoria dulciurilor iubește cake-urile. Mașina care visează să o conducă este BMW X5.

106-Vieru-Valeria

Valeria Vieru este o fire isteață și talentată. Poveste ei preferată este „Ursul păcălit de vulpe” de unde a învățat să fie puțin mai selectivă cu oamenii și să aibă lângă ea doar persoane de încredere.

4-Aparatu-Adriana

Adriana Aparatu este o fire iubitoare de pisici și ciocolate. De asemenea, nu ar putea refuza vreodată o înghețată. Filmul ei preferat este „3 metri deasupra cerului”, pentru că este un film romantic, interesant și atractiv.

133 - Anastasia Cioban

Anastasia Cioban este o fire sportivă și pozitivă adoră cartea intitulată „Бойцовский Клуб” (Clubul luptătorilor), de asemenea filmul bazat pe această carte îi trezește interes. Iubește fotbalul atât să joace, cât și să privească, fotbalistul ei preferat fiind Zinedine Zidane, o personalitate puternică care fusese interior jucător profesionist, iar acum este antrenor clubului „Real Madrid”

Camera nr. 9 – locul care reflectă entuziasm și speranță

Sabrina Brînză a crescut împreună cu aventurile lui Mickey Mouse, este o copilă plină de aspirații și înarmată cu mult curaj și răbdare. Îi plac ciocolatele și dramele, ar putea privi filmul „Titanic” în orice oră a zilei, deoarece este un film determinat de un fapt real și plin de lecții de viață.

120 - Cleopatra Durnea

Cleopatra Durnea este o mică prințesă, iar povestea ei preferată este „Micul Prinț”, adoră poveștile cu final fericit și crede că viața este frumoasă, trebuie de profitat de ea și de momentele pe care ni le oferă.

58-Ilienco-Iulia

Iulia Ilienco este o fire rebelă și îndrăzneață, este realistă și totodată, visătoare. Povestea ei preferată este „Alice în țara minunilor” și consideră că putem face minuni din orice, trebuie doar să ne dorim acest lucru.

22-Capsomun-Taisia (2)

Taisia Capsomun este originară din Ceadîr-Lunga, satul Gaidar, a crescut citind și ascultând povești de dragoste, iar povestea ei preferată este „Frumoasa din pădurea adormită”. Nu iubește fotbalul, în schimb are o atracție pentru mașinile germane, precum BMW, Audi sau Mercedes.

118 - Ana Ciumac

Ana Ciumac este o iubitoare de dulce, îi plac brioșele, ciocolatele, dar și înghețata. Consideră ciocolatele ca fiind niște amplificatori ai bunei dispoziții, de altfel, este mai mereu cu zâmbetul pe buze. Nu are un actor preferat, crezând că cele mai bune roluri sunt ocupate de persoanele iubite ce-o înconjoară.

45-Ganenco-Alexandra

Alexandra Ganenco adoră filmele și nu are vreun film favorit, îi plac comediile, aventurile și distracțiile. Nu este o fire pretențioasă și susține că marca unei mașini nu are importanță, atâta timp cât e comodă și încăpătoare.

Mihaela Gîrjeu adoră desenul animat „Regele leu” și arde de nerăbdare să vadă și filmul. Iubește ciocolata albă și este pasionată de cultura turcească, care conține niște obiceiuri și tradiții deosebite.

63-Lunga-Victoria

Victoria Lunga este o personalitate iubitoare, fiind și o fană a filmelor cu tentă romantică. Recent, ultimul film pe care l-a privit cu sufletul la gură este „Five feed apart”, care prezintă istoria a doi tineri îndrăgostiți, pe care îi despre mica distanță fizică dintre ei.

Descoperă și celelalte eroine ale proiectului din camerele 1, 2 și 3 aici, iar pe cele din camerele 4, 5 și 6 aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente