Vineri: Evenimentele zilei de vineri, ultima zi de vineri din iulie. Care este vineri

dwadw

Este vineri. Avem evenimentele. Iată-le:

#Concert Open Air La La Play Voices

Moldovan National Youth Orchestra are deosebita plăcere să vă invite pe 26 iulie, în scuarul Catedralei Nașterea Domnului din Chișinău, la un concert susținut de 130 de beneficiari ai proiectului de incluziune socială prin muzică, La La Play Voices. Finaliștii proiectului, selectați din 400 de candidați la nivel național, vor interpreta împreună cu orchestra peste 20 de piese însușite în cadrul unei reședințe de vară ce va dura 7 zile. Acești copii din diferite puncte ale țării, toți diferiți și unici, vor forma un cor din 130 de voci pentru a-și face vocile auzite. Mai multe detalii aici. 

#Critical Mass Chișinău

Este un eveniment care se organizează în ultima zi de vineri a fiecărei luni într-o mulțime de orașe din lume. Evenimentul constă într-o plimbare în masă pe biciclete pe străzile orașului. Detalii aici. 

#Happiest JULY

Ultimul weekend din iulie trebuie marcat cum se cuvine. Toate detalii aici. 

#RnB & Hip Hop Music Party!

Tusa de Rnb și Hip Hop, aduce și marea sălbăticie, în sensul de distracție și petrecere pe cinste, sub ritmurile de rnb și hip hop cel mai ușor e să-ți manifești sexualitatea și atunci când mai ai 2 păhărele la bord, nu există nici o problemă în sensul ăsta. Nouă ne place când oamenii se simt bine și scopul nostru e să fii plin de bucurie și să te manifești așa cum îți place!!! Pentru asta de Party se va ocupa #thedark!!! Mai multe detalii aici. 

#Black & white party | Get your freak on

Și pentru că am decis ca sîmbătă să facem o seară de chill out, această vineri o petrecem ca niciodată pînă în zori!
Șine munșește, așela se hodinește!
Muncești acasă sau în străinătate, dar revii acasă vara?
Atunci fii activ! Altă dată!
Acum te invităm se îți hodinești oasele, mințile și suflețelul la Black & White Party!

Detalii aici. 

#Omul-Păianjen: Departe de casă 3D

Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi în mod abrupt și fără menajamente cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente