Potolește-ți setea de reduceri la Shopping MallDova: Ești gata să „vânezi” etichetele roșii?

Diez_960x480 (2)

E miez de vară, e soare…iar tu ai mai mult timp pentru distracții. Și ce poate fi mai fain decât să savurezi sezonul festivalurilor, vacanțelor pe litoral și al cluburilor de noapte în cele mai stilate ținute? Unde mai pui că Shopping MallDova are grijă să-ți înnoiești garderoba și trusa de cosmetice fără să rămâi cu buzunarele goale.

Ești gata să „vânezi” etichetele roșii? Centrul comercial dă startul celor mai fierbinți reduceri ale anului – SUMMER SALES – valabile în perioada 15 iulie – 15 august.

Ascunde-te de zăpușeală zilelor de vară în cel mai modern centru comercial din Chișinău: potolește-ți setea de reduceri în zeci de magazine de haine, încălțăminte, produse de îngrijire a tenului și accesorii, unde reducerile grandioase vor aduce la extaz shoppingomanul din tine.

S-ar putea să te pierzi printre multitudinea de oferte tentante, așa că vezi aici câteva sugestii: începe cu „titanii” în materie de vestimentație – Aridon, care dăruiește cumpărătorilor reduceri grandioase de până la 85%, apoi Incity, Mango, Levi’s, Colin’s, Carpisa – care vor afișa reduceri până la 70%! Nu uita și de Oodji, Benetton, DeFacto, Celio, și Sisley care „topesc” prețurile cu 50%-60%. Te-ai înarmat cu rochii vaporoase, salopete practice, fuste senzuale și pantaloni scurți care să-ți pună în valoare bronzul? E tocmai timpul să-ți alegi o pereche de sandale, în care să tot dansezi în frumoasele nopți de vară! NL Collection, Salamander, Clarks, Anna Cori, Carlo Pazolini  sunt doar câteva dintre brandurile care sunt gata „să-ți dea papucii” la jumătate de preț!

Se spune că detaliile fac diferența, așa că intră în magazinele Meli Melo și Carpisa pentru a-ți completa ținuta cu accesorii care vor fi de două ori mai accesibile în următoarele 3 săptămâni.

Iar dacă vrei să fii garantat irezistibilă, asigură-te că ai în poșetă „arma secretă” – un parfum proaspăt ca briza și suav ca florile de câmp. Ovico și Yves Rocher te așteaptă cu reduceri de 50 la sută.

Pentru o doză suplimentară de inspirație, vezi cum a profitat de reducerile de sezon de la Shopping MallDova frumoasa Vita Stanislav.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente