56 de tineri cu gândire critică și spirit de echipă vor participa la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale

рр

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale pentru moldovenii inteligenți, culți și cu un spirit civic dezvoltat. Fiind la cea de-a 13-a ediție, Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale ce reunește 56 de tineri din Republica Moldova va avea loc în perioada 27 iulie – 3 august, la Centrul de odihnă și creație „F’estival” din satul Leordoaia, raionul Călărași.

Programul zilnic al taberei este încărcat cu competiții și activități intelectual-creative, fie de logică sau cunoștințe generale, în echipe (Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Erudit Cvartet, etc) sau individuale (Jocul Căpitanilor), fie jocuri de imaginație sau interacțiune socială (Banalități, Piramida, Satul, etc), fie întreceri cu elemente sportive precum Treasure Hunting.

Potrivit organizatorilor, activitățile îi mențin pe participanți captivați la maxim și le oferă ocazii minunate să-și facă noi prieteni pentru mulți ani înainte, iar după încheierea programului regulamentar, distracția continuă prin intermediul numeroaselor jocuri de societate, seri de creație la fel de îndrăgite de toți cei prezenți la tabără.Participarea la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale este gratuită. Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale are loc cu suportul Ministerului Educației, Culturii și
Cercetării în parteneriat cu alte companii autohtone.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente