Fără autorizație, sisteme de frânare și iluminare. Poliția a depistat mai multe nereguli la microbuzele din capitală

foto-22.07.19

Angajații Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au desfășurat verificări la stațiile terminus a microbuzelor de rută din capitală. În cadrul verificărilor oamenii legii au depistat mai multe încălcări.

În urma verificărilor forțele de ordine au depistat mai multe nereguli la unitățile de transport cum ar fi exploatarea vehiculilor cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare, precum şi amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii.

În cadrul operațiunii au fost întocmite 11 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 600 lei și cu aplicarea a 3 puncte de penalizare, totodată la 3 microbuze au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare și nu a fost admisă ieșirea la rută.

Administratorii de firme au fost atenționați cu privire la neregulile depistate ca pe viitor să nu admită ieșirea la rută a unităților de transport dacă nu corespunde starea tehnică

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente