În ce să te îmbraci la cursa de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”

dad09821501bbcf67711e4d44562710f
Foto: glodiator.md

„Glodiator Mud Race” revine anul acesta cu noi trasee și obstacole prin glod. Mai mult, organizatorii vă încurajează să vă costumați cât mai original pentru a transforma competiția într-una tematică. Competiția va avea loc pe 4 august, pe traseul moto Schinoasa.

Cursele de alergare pot fi diferite: distractive, extreme și deloc plictisitoare, mai ales dacă vorbim de cursele în noroi sau de  cele de supraviețuire. Iar atunci când traseul competiției nu oferă destulă dramă și adrenalină, întotdeauna poți veni într-un costum neobișnuit și încerca să depășești distanța în el, fără să pierzi nici un detaliu de-al acestuia. Mai ales că participarea în costume amuzante este deja o tradiție, pe care o susțin chiar și cele mai serioase și prestigioase curse din lume.

„The Maldon Mud Race”, spre exemplu, este o cursă anuală de alergare în noroi din comitatul englez Essex, la care participă sute de alergători în costume de carnaval. La această cursă fiecare ia o atitudine serioasă față de alegerea ținutei, gândind-o până la ultimul detaliu, însă sunt și de aceia, care decid să participe fără nici un fel de costum. La urma urmei, la linia de finiș toți ajung la fel de murdari. De asemenea, fără participanți în costume amuzante nu se petrece nici durul test de rezistență „Tough Guy”. Unii viteji reușesc să depășească toată distanța în ele. Nu pot sta deoparte nici „războinicii”, care participă la festivalul „Warrior Dash”. Încercările grele din cadrul cursei nu i-a lipsit niciodată pe participanți de bunul simț al umorului. Vikingi, zâne, balerine, super eroi — toți se scufundă fără grijă în noroi, sar peste obstacolele arzătoare și se cațără pe scările din funii.

44893339_2278737602199187_7518965332598325248_n

56770418_2634833439922933_3292630364152922112_n

Însă nici „glodiatorii” moldoveni nu cedează în această concurență. Anul trecut, traseul complicat cu obstacole al cursei „Glodiator Mud Race” a fost depășit/ înotat/ trecut târâș de câțiva participanți în costume de carnaval sau de ocazie. Dacă îți place ideea de a transforma următoarea competiție sportivă într-o adevărată petrecere tematică, atunci, începe pregătirea costumului și înregistrează-te la „Glodiator Mud Race 219”. Competiția va avea loc pe 4 august, pe traseul moto Schinoasa. Poate că nu vei înregistra un record mondial, însă te vei face cu un car de atenție și fotografii hazlii.

Și, pentru a nu-ți fi plictisitor „înotul” în noroi, adună o echipă, deoarece, anul acesta, în afară de participarea individuală a eroilor, va fi posibilă și cea în echipă. De asemenea, a fost deschisă înregistrarea la cursa de alergare în noroi pentru copii, care va avea loc pentru prima dată în Moldova.

Pentru mai multe informații despre competiție, accesează site-ul glodiator.md.

ToughGuy10

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente