Vrei să te distrezi? Ia-ți prietenii și savurează cele mai tari clipe ale duminicii

picnic-classic-3-920×517

Fiți activi și uitați de treburile de rutină, deoarece, ultima zi din săptămână e sfântă! Nu, nu e legat de biserică, ci de distracție și relaxare cu prietenii. Vedeți mai jos o listă cu evenimente interesante pentru voi.

#Regele Leu 3D

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.

1

#Anna

Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova se găsește un secret periculos care o transformă în cea mai letală armă a guvernului, un asasin antrenat să nu-și rateze ținta și să facă față oricărei confruntări. O cursă electrizantă, cu ritm incredibil și acțiune explozivă, „ANNA” o aduce în rolul principal pe top-modelul Sasha Luss, alături de o distribuție impresionantă din care fac parte Helen Mirren, Cillian Murphy și Luke Evans.

3

#Vin si Prieteni

Vino cu vinul tău la întâlnire cu prietenii, adă sticla care vrei sa o împarți cu ei. Buna dispoziție – este singurul stare care se potrivește acestei seri! Evenimentul va avea loc pe 21 iulie, ora 19.00, loc unde o să petreci o seară plină cu discuții și vinuri bune. Și ca să sărbătorești weekendul cum se cuvine, somelierul vă va ajuta să alegeți vinul potrivit. Află mai multe detalii și fă o rezervare la numărul de telefon: +37360606688.

#Summer Berry Fair

Pretura Ciocana în parteneriat cu Asociația „Pomușoarele Moldovei” organizează Târgul Agro Gastronomic al producătorilor de pomușoare „Summer Berry Fair”, ediția a V-a

Evenimentul are drept scop susținerea producătorilor locali și promovarea produselor autohtone.

La târg vor participa:
– Producătorii de pomușoare;
– Patiserie și bucătari;

În cadrul evenimentului vor fi organizate:
– Ateliere gastronomice;
– Activități cultural-artistice și de creație, a copiilor de la Centrele Comunitare și de la Centrul de Creație „Ghiocel” din sectorul Ciocana;

Locația: Strada Alecu Russo 61/1 și 63/1
Înregistrarea participanților: 069101994
Informații suplimentare: 022 33-93-77

#Paintball deschis | URBAN

În fiecare prima și a treia duminică a fiecărei luni, toți doritorii pot juca paintball deschis pe terenul de joc Urban. Locația se află la Club Sector bd. Moscovei, 21.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente