(video) Toate echipele de fotbal din Moldova au fost eliminate din primul tur preliminar al turneelor europene

d0ef6cd9ee741b7d3738b10128829176

Echipe de fotbal din Moldova au fost eliminate din primul tur preliminat al turneelor internaționale. Astfel, echipele Milsami Orhei, Speranța Nisporeni și Petrocub Hîncești și-au încheiat evoluția în cupele europene pentru acest sezon. Sheriff Tiraspol își va continua evoluția în Liga Europei.

#Milsami Orhei

Echipa din Orhei a rata calificarea după două înfrângeri în fața echipei din România, Steaua București. Primul meci din deplasare s-a încheiat cu scorul final de 2-0, iar în retur Milsami a suferit a doua înfrângere cu scorul final de 2-1.

#Petrocub

Petrocub a pierdut ambele meciuri la limită. Echipa din Cipru a învins în ambele partide cu scorul final de 1-0. Astfel, echipa din Hîncești părăsește Liga Europei.

#Speranța Nisporeni

Speranța a suferit o înfrângere categorică, cu scorul final de 6-0, în fața echipei Neftçi. Echipa din Moldova a pierdut ambele meciuri cu un total de 9 goluri primite fără ca să poată marca în poarta adversarilor.

#Sheriff Tiraspol

d0ef6cd9ee741b7d3738b10128829176

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Champions League din primul meci, asta deși a câștigat în deplasare, scor 3-1 la Tbilisi. Tiraspolenii au pierdut de la Saburtalo Tbilisi acasă, scor 0-3.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente