(foto) Provocarea verii. Copii pot participa la programul educativ-cultural la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”

2 min

Programul de vară estival destinat pentru copii „Citește! Descoperă! Creează!” are menirea de a dezvolta și forma abilități, calități, de a fi mai creativ și inteligent prin lecturi, jocuri și experimente. În zilele de luni-vineri, în toate cele 27 de Filiale ale Bibliotecii Municipale s-au transformat în laboratoare de explorare unde are loc o adevărată magie, combinând talente, competențe, cu implicarea angajaților bibliotecii, a voluntarilor și desigur a copiilor.

În cadrul acestui program, timp de o lună au fost prezenți 909 de participanți care au avut parte de 1193 de activități de: lectură-374 (lecturi cu diversă tematică: populară, de descoperire, istorică, narare teatralizată, analiză a textelor);  creare – 411 (crearea diferitor lucrări hand-made; jocuri de dezvoltare a inteligenței, exerciții de creativitate) și  explorare- 411 (teste cognitive;experimente științifice;descoperirea orașului Chișinău; învățarea noilor aplicații IT, învățarea explorării roboțeilor etc.).

ciakir

ciakir2

Fiecare filială a Bibliotecii Municipale este un loc minunat și atractiv, unde copiii își pot folosi timpul interesant și util în vacanța de vară! Participanții, care deja au savurat din plin din acest program, au lăsat feedback-uri pentru cei care încă nu cunosc bine despre această oportunitate, încurajându-i să vină cât mai curând și să participe.

emin2

ovidius pasarea3

Echipa Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu” îndeamnă copiii Chișinăului să fie parte a acestui program estival de neuitatProvocarea verii.  Petreceți timpul inteligent alături de noi, într-un mod diferit, interactiv, interesant și creativ!

targovi_te

targovi_te3

targovi_te4

transilvania

Te poți înscrie la nr. de telefon 022 221186 sau în orice filială din rețeaua Bibliotecii Municipale sau poți completa formularul online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente