Filme și discotecă! Ce să faci sâmbătă la Chișinău dacă ai puțini bani și multă energie

X97WCBAJJB-920×645-920×645

Viața îi viață, iar distracția e sfântă. Cu acest slogan trebuie să începeți dimineața de sâmbătă. Iar ca să nu pierdeți timpul pentru căutări, echipa #diez v-a pregătit o listă cu evenimente.

#Morții nu mor


dsd

#Stuber: Detectiv de nevoie

Atunci când Stu (Kumail Nanjiani), un șofer Uber, preia un pasager (Dave Bautista) care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș brutal, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze rating-ul de 5 stele. Regizat de Michael Dowse, această comedie de acțiune de la 20th Century Fox îi are în distribuție și pe Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino și Karen Gillan.

sss

#Watermelon Party with dj #thelight!

Dj #thelight va face mare nebunie în seara de sâmbătă la Kiras. Organizatorii garantează distracție, atmosferă și emoții la maxim. Intrarea costă 40 de lei. Party-ul va începe la ora 22:00.

#Atelierul de creație pentru copii

Atelierul va avea loc în magazinul „GRIF” din sectorul Rîșcani, cu începere la ora 12.00. Prețul de participare este 60 de lei. Copiii sunt asigurați cu toate materialele, lucrarea o vor lua acasă Va așteptăm cu mare drag cu o înscriere prealabilă la numărul de tel. 069419202.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente