Federația Moldovenească de Fotbal a reziliat contractul cu antrenorul principal al selecționatei de seniori, Alexandru Spiridon. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Comitetul Executiv la FMF.

Semion Altman va asigura interimatului funcției de antrenor principal al selecționatei naționale. Alexandru Spiridon a preluat funcția de antrenor principal al naționalei în ianuarie 2018.

În vîrstă de 72 de ani, Semion Altman are o mare experiență în domeniul fotbalului. În perioada 1964-1975 a jucat ca portar la mai multe cluburi, inclusiv și la Zvezda Tiraspol. În anul 1982 a început cariera de antrenoriat. A făcut parte din stafful tehnic al selecționatei Ucrainei în perioada 2003-2007, 2010-2011, când Ucraina a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2006.

Cu Zimbru Chișinău a devenit dublu campion național, deținător al Cupei Moldovei și a promovat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor UEFA. Cu echipele Metalurg Donețk și Cernomoreț Odesa a devenit medaliat de bronz al campionatului ucrainean.

A lucrat pe parcursul a mai multor ani ca Director al Comitetului Selecționatelor Naționale a Federației Ucrainene de Fotbal.