Talentați nu doar la inginerie. Cine sunt tinerii care confecționează lucruri handmade personalizate marca UTM

ca

Sunt pasionați și talentați nu doar de inginerie. Ștefan Dascal, student anul III, Facultatea Energetica si Inginerie Electrica, Daniel Dascal, student anul I, Facultatea Electronică și Telecomunicații UTM, dar și Ștefan Vladiuc, student anul III, Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi, confecționează mape și caiete personalizate marca UTM.

„Tinerii studenți #UTMiști care sunt pasionați de handmade, sunt persoane creative, care adaugă plus valoare cu ajutorul talentului lor și își utilizează într-un mod relaxant timpul liber în afara studiilor. Destinația produselor handmade sunt clienții care se bucură de unicitatea produselor, de faptul că sunt utilizate materiale reciclate, fără impact negativ asupra mediului, sau care își doresc o parte din pasiunea captată de creator în acel produs, asemeni unui obiect de artă”, menționează prorectorul UTM, Dinu Țurcanu.

Handmade este o arta ce îmbină talentele unei persoane în crearea unui produs unic și plin de personalitate, lucrat manual. În ultimii ani, tendințele sunt îndreptate către diferențiere, unicitate, personalizare, fie că este vorba de bijuterii, vestimantație, mobilier sau ambient al casei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente