Ghenadie Bernic: „UTM a fost alegerea perfectă pentru mine. Ar putea deveni și pentru tine!”

dsg

Ghenadie BERNIC este absolvent al Universității Tehnice a Moldovei, Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi, specialitatea „Mașini și aparate în industria alimentară”, promoția-2018, iar în prezent urmează studiile de master de „Inginerie mecanică” în cadrul aceleiași facultăți. Perseverența și performanțele academice pe care și le-a înscris în palmares i-au permis să cumuleze studiile de master cu atribuțiile de director tehnic în cadrul prestigioasei companii farmaceutice BIOTEHNOS Prod SRL.

Pe parcursul unui an de activitate în calitate de director tehnic s-a confruntat cu multiple situații care necesitau o soluționare urgentă, iar pregătirea temeinică obținută la UTM l-au ajutat să le depășească cu brio, optimizând procesul de producere.  Fire perseverentă și tenace, Ghenadie face o școală bună și acolo unde lucrează, „BIOTEHNOS” fiind o companie inovativă de top, având în portofoliu zeci de brevete de invenție, sute de proiecte și lucrări, o cifră de afaceri de zeci de milioane de euro, iar peste o jumătate din cei 150 de angajați – farmaciști, chimiști, biologi, biochimiști, biofizicieni, medici, ingineri, specialiști în IT, având studii superioare, studiază continuu, transmite site-ul UTM.

„UTM a fost alegerea perfectă pentru mine. Ar putea deveni la fel și pentru tine! Inginerii creează Viitorul, iar acest viitor depinde de alegerea ta” – este îndemnul lui Ghenadie pentru candidații la studii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente