Ce i-a zis Angela Merkel la întâlnirea cu Maia Sandu despre coaliția cu PSRM

ANGELA-MERKAL-MAIA-SANDU

Prim-ministra Moldovei, Maia Sandu, spune că a discutat cu Angela Merkel despre cum a fost posibilă formarea coaliției dintre ACUM și PSRM și că, cancelara a rămas uimită de această decizie politică.

„Am avut o discuție foarte bună. Am discutat și cum s-a întâmplat votul pentru acest guvern și despre opțiunile de viitor. Doamna mi-a zis că de la început nu a înțeles ce s-a întâmplat la Chișinău. Cum e posibil ca o asemenea coaliție să se formeze. În acel weekend colegii ei au informat-o cum s-au întâmplat lucrurile. Mi-a spus că a fost surprinsă. Acum m-a întrebat care sunt perspectivele, în ce măsură reușim să colaborăm. I-am răspuns că experiența e bună. Cetățenii își doresc ca aceste procese de curățare a instituțiilor de elemente ale fostei guvernări corupte să continue”, a declarat Maia Sandu.

Ce ține de invitația cancelarei Angela Merkel de a veni la Chișinău, prim-ministra a spus că nu a invitat-o, deoarece are un program încărcat, însă este convinsă că odată ce va avea timp, cu certitudine va veni în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente