În luna iunie portarul blogtop a monitorizat activitatea a 115 vloggeri pe conturile lor de Youtube. În baza datelor colectate a fost creat topul lunar al celor mai populari 20 de vloggeri din Moldova. 

În luna iunie, vloggerii au publicat 237 de videouri, care au adunat împreună circa 8,6 milioane de vizualizări. 

#1. Jasmina Show

În luna iunie Jasmina, care e și cea mai mică vloggeriță din topul Blogtop, este iarăși liderul clasamentului. „Jasmina Show” este un vlog pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative.

#2. Vasco Tataru

Vasco Tataru este un tânăr pasionat de vlogging din Moldova, care are peste 436 de mii de abonați pe contul lui de YouTube. Pe vlog distribuie lucruri interesante și provocări pe care le primește de la urmăritorii săi.

#3. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o tânără interpretă și vloggeriță din Moldova. Este o fire foarte activă, mereu cu zâmbetul pe buze, creativă, pasionată de muzică și dans. Își dedică majoritatea timpului acestor pasiuni, pe care le îmbină armonios.

#4. Iuliana Beregoi

Pe primele poziții în topul nostru se răgăsește din nou vloggerița Iuliana Beregoi. Pe lângă vlog, ea este și o interpreta de muzică, cunoscută în Moldova și România. Iuliana Beregoi menține o activitate constantă și activă atât în muzică, cât și în vlogging.

#5. Ana Beregoi

Mai jos cu o poziție găsim vlogul Anei Beregoi. Ana este sora tinerei interprete și vloggerițe Iuliana Beregoi și la fel ca și sora sa este pasionată de muzica, dans și vlogging. În videourile ei demonstrează că este o fire nu mai puțin talentată și energică. Practică de câțiva ani dansul, de aceea își încântă tinerii urmăritorii cu diferite coregrafii, dar și cu multă dispoziție. Ana a urcat 5 poziții în luna iunie.

#6. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânără veselă și sociabilă care învață, cântă, se distrează și face vlogging. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei. De altfel, Vlada iubește să povestească abonaților săi despre călătorii, locuri și oamenii deosebiți din viața sa.

#7. SunChase Journey

În fața vloggurilor canalului SunChase Journey se află întotdeauna Luminița și Costi. Sunt doi îndrăgostiți de călătorii. Pe ei nu-i prea prinzi pe acasă, pentru că mereu sunt undeva, prin lume. Dacă și ție îți place să călătorești sau doar vrei să vezi cât de frumoasă e această planetă, abonează-te la canalul lor de youtube. Vezi mai jos unde au fost tinerii în prima lună de vară și află prin ce peripeții au trebuit să treacă și ce lecții poți învăța și tu.

#8. Zâmbărele

Dacă îți place să râzi sau cauți un motiv ca să mai zâmbești, Zâmbărele e aici pentru tine. Victoria Roșca, autoarea vlogului „Zâmbărele”, ne demonstrează cât de amuzante și comice pot fi unele situații cotidiene ale moldovenilor.

# 9. Orange Blue

Autorul proiectului „Orange Blue”este nimeni altul decât tânărul Eugen Anghel. Acesta a debutat în vlogging încă în anul 2014, iar pe canalul propriu de YouTube prezintă diverse tutoriale, trucuri și experimente haioase. Accesează clipul video de mai jos pentru a vedea ce lucruri mega interesante a pregătit în luna iunie.

10. Banca de Bancuri

Unul dintre cei mai populari vloggeri din Moldova în luna iunie este și Valeriu Rașcu, autorul din spatele vlogului „Banca de Bancuri”. Valeriu a cucerit publicul cu umorul său, dar și cu acele clipuri video inspirate din situațiile cotidiene ale fiecărui moldovean. Cel mai popular filmuleț a acumulat peste 200.000 de vizualizări pe canalul de YouTube. Vezi mai jos ce amuzant a mai făcut Valeriu în prima lună de vară.

 

Vezi aici continuarea articolului.