Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o seară relaxantă de joi

evenimente diez
Foto: Diez.md

Chiar dacă mâine nu e vineri și chiar dacă nu toată lumea e în vacanță, nu e timp de supărări, pentru că evenimente frumoase de așteaptă. Ia-ți prietenii, familia și oamenii dragi, alege-ți evenimentul pe măsură, și mergi să te distrezi la maxim, pentru că, într-un final, noi colectăm amintiri și nu lucruri. 

Mai jos echipa# a selectat pentru tine câteva evenimente.

#Pub Quiz: #Cel Mai bun Joc

quiz

Ce reprezintă Pub Quiz?  Un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Dacă te-am intrigat, mai multe detalii găsești AICI.

Dialoguri Urbane #7: Cu Stadionul Republican Ce Facem?

stadion

Dacă ai descoperit în tine un spirit de activist, atunci ești invitat la panelul de discuții publice „Cu Stadionul Republican ce facem?” din cadrul seriei de evenimente „Dialoguri Urbane”. Mai multe detalii AICI.

#Beauty Day

beauty day

Perioada estivală te motivează și mai mult să arăți impecabil, să ai un machiaj lejer și un păr cu un volum de invidiat. Shopping MallDova te invită în data de 18 iulie, ora 18.00, la Beauty Day – o sărbătoare a stilului, dedicată iubitorilor de frumos și a celor care vor să iasă în evidență în această vară prin naturalețe și simplitate. Găsești AICI detaliile.

#Gypsy Night Live with Nea Vasile

nea vasile

Nea Vasile a devenit om deja un om cunoscut. Acesta va face o seară extraordinară și o atmosferă de neuitat. Asta te așteaptă joi, la Kira’s, pe 18 Iulie, un recital acustic alert și ritmat acompaniat de Nea Vasile care o să bucure urechile cu niște muzicuță în stil țigănească și lăutărească. Mai multe detalii AICI.

#Cină Gastronomică

parol

A venit timpul să te răsfeți cu prima cină gastronomică marca Parol, alături de bucătarul șef Igor Griza. Mai multe detalii găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente