Andrei Cucereavîi: „IT – o lume miraculoasă, de care mi-am legat destinul!”

asrgfaer

Andrei Cucereavîi, mai ieri absolvent al UTM, astăzi Web Developer at Pentalog, spune că decizia de a-și urma pasiunea pentru tehnologiile informaționale l-a adus fără ezitare să-și continue studiile la Universitatea tehnică a Moldovei. A ales specialitatea „Calculatoare și rețele”, în cadrul căreia a reușit să-și dezvolte abilitățile în domeniul IT.

„La Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică am avut parte de o experiență foarte bogată. Am ales această specialitate, deoarece combină atât Hardware, cât și Software. Cel mai puternic argument a fost că tehnologiile informaționale constituie un domeniu al viitorului, un domeniu al vastelor posibilități”, spune Andrei.

Pe parcursul studiilor a avut oportunitatea să activeze în calitate de stagiar în cadrul unei companii internaționale – Pentalog, unde a învățat foarte multe lucruri noi. A făcut noi cunoștințe. A legat noi prietenii. Mai spune că acest parcurs frumos de care are parte în cariera sa se datorează incontestabil calității studiilor pe care le-a făcut la UTM, mulțumindu-le pe această cale profesorilor de la FCIM care au avut răbdarea să-l însoțească în această miraculoasă lume a IT-ului, de care și-a legat destinul, în care a excelat și în care perseverează în continuare.

Andrei Cucerevîi îi îndeamnă pe candidații la studii pasionați de IT, care doresc să-și construiască o carieră în acest domeniu vast și de mare perspectivă să facă primii paşi într-o viitoare carieră la UTM, pentru că aici poți învăța să gestionezi orice provocare, iar titlul de absolvent al UTM îţi creşte şansele de angajare în cele mai de vază companii în domeniu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente