UEFA a delegat zece oficiali din Moldova la meciurile internaţionale. Cine sunt aceștia

CVM_0064-920×609

UEFA a delegat 10 oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale. Oficialii moldoveni au fost delegați pentru jocurile din cadrul Ligii Europei și Ligii Campionilor.

Victor Daghi va fi ofițer media UEFA la turneul final al Campionatului European de junioare U-19, programat în perioada 16-28 iulie în Scoția. La competiție participă selecționatele similiare ale Franței, Olandei, Norvegiei, Scoției (grupa A), respectiv Belgiei, Angliei, Germaniei, Spaniei (grupa B).

În Liga Campionilor, întâlnirea Qarabağ (Azerbaidjan) – Partizani (Albania) va fi deservită de arbitrul Dumitru Muntean, ajutat de asistenții Vladislav Lifciuc și Andrei Bodean, precum și de al patrulea oficial – Alexandru Tean. Partida va avea loc pe 17 iulie la stadionul „Dalğa Arena” din Baku.

În Liga Europei, Igor Șațki va lucra în calitate de Observator de arbitri UEFA la meciul Levadia (Estonia) – Stjarnan (Islanda) din cadrul primului tur preliminar. Partida va avea loc la 18 iulie pe stadionul „Lilleküla” din Tallinn.

În cadrul aceleiași competiții, partida Levski (Bulgaria) – Ružomberok (Slovacia) va fi oficiată de arbitrul Veaceslav Banari, ajutat de asistenții Victor Mardari și Dumitru Ciobanu, precum și de al patrulea oficial – Ghenadie Sidenco. Meciul este programat la stadionul „Georgi Asparuhov” din Sofia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente