Simona Halep a fost felicitată de Kate Middleton. Ce cuvinte i-a adresat ducesa de Cambridge

NjM2JnpjPTEmaGFzaD0xMmQ5Njk2MTgyZmFiMGZmNjYyNmM3NzdlYzVmODI0MA==.thumb
Foto: digisport.ro

Jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a fost felicitată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, după succesul cu 6-2, 6-2 în faţa Serenei Williams în ultimul act. A fost un vis împlinit pentru Simona, care sperase să o cunoască personal pe soţia prinţului moştenitor, William.

După discursul de pe teren în care a mărturisit că este emoţionată de prezenţa princiară, Simona a fost invitată la loja regală. Acolo, campioana de la Wimbledon a făcut o scurtă reverenţă, iar Kate Middleton a felicitat-o pentru titlul cucerit, transmite digisport.ro.

„Ai jucat foarte bine! Ți-ai depășit temerile. Ai făcut un joc incredibil. A fost cu adevărat extraordinar! Savurează acest moment, bucură-te de sărbătoare!”, i-a transmis ducesa de Cambridge.

Amintim că, Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam din carieră după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, după o victorie în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial.

Halep, care jucat a cincea finală de Grand Slam, după trei la Roland Garros şi una la Australian Open, s-a impus în faţa uneia dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului, Serena având şapte titluri la Wimbledon (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016) şi 23 de Mare Şlem în carieră. Williams a jucat anul trecut finala la All England Club şi la US Open.

Simona (27 de ani) a obținut pentru prima oară biletele pentru ultimul act de la Wimbledon. Cea mai bună performanță anterioară fusese semifinala din 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente