(video) Simona Halep a învins la Wimbledon. Românca a trecut în finală de Serena Williams

1

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în finala de la Wimbledon. Experiența lui Williams (37 de ani) este una superioară față de cea a româncei. Pentru Serena Williams, aceasta ar fi fost a 11-a finală a carierei, la All England Club. Americanca a câștigat 7 dintre ele, fiind învinsă în celelalte 3 de Maria Sharapova, Venus Williams și Angelique Kerber, iar acum și de Halep.

Simona a învins-o pe Serena în două seturi: 6-2, 6-2. Prin urmare, Halep devine prima româncă învingătoare la simplu, la Wimbledon.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam din carieră după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, după o victorie în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial.

Halep, care jucat a cincea finală de Grand Slam, după trei la Roland Garros şi una la Australian Open, s-a impus în faţa uneia dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului, Serena având şapte titluri la Wimbledon (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016) şi 23 de Mare Şlem în carieră. Williams a jucat anul trecut finala la All England Club şi la US Open.

Simona (27 de ani) a obținut pentru prima oară biletele pentru ultimul act de la Wimbledon. Cea mai bună performanță anterioară fusese semifinala din 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente