(foto) Recomandări #diez. Cele mai interactive evenimente din ziua de duminică, 14 iulie

picnic-classic-3

Zilele de duminică devin mai frumoase atunci când le petreci cum se cuvine, alături de prieteni, de persoana iubită sau de familie. Echipa #diez are grijă ca acestă zi să nu treacă neobservată, de aceea am pregătit o listă de evenimente la care puteți merge în ultima zi a săptămânii, 14 iulie.

#Galerie de Artă Modernă

galerie arta

Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar. La Andrei Mudrea Gallery ai ocazia să te delectezi cu o expoziție excepțională și plină de inspirație și culori! Descoperă enigma din spatele fiecarui tablou. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului Andrei Mudrea. Mai multe informații aflați AICI.

#USG Alumni Picnic „Celebrating Cultural Diversity”

alumni mm

În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociatia pentru Dezvoltare Creativa, ce reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA, organizatorii te invită să celebrezi prietenia dintre popoarele Republicii Moldova și SUA, duminică, 14 iulie 2019, ora 11:00-15:00, DRAFT GREEN (ASEM), C. Tănase 6, Chișinău.  Pentru mai multe detalii dați click AICI.

#Family Quiz

andy pizza

Pentru prima dată în Moldova! Family Quiz – un joc intelectual pentru întreaga familie!  Vă va demonstra că nu există probleme de comunicare între copii și părinți. Important e să gândiți în aceeași direcție. Mai multe informații aflați AICI.

#Vegan Picnic

vegan picnic

Mergi la Picnic Vegan! Luați păturică, pe iarbă verde, mai stați de vorbă, faceți schimb de idei, în timp ce copii sa vor juca între ei, luați pentru ei jucării! De asemenea, sunt invitați homeschoolerii sau persoanele care sunt interesante de homeschooling, să afle mai multe, cu drag vor primi răspunsuri la întrebări. Pentru mai multe detalii accesați LINK-UL

#ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

arheee

Joi, 13 iunie 2019, ora 15:00, Muzeul Național de Istorie a Moldovei vă invită, cu drag, la vernisarea expoziției temporare „ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească”. Aceasta va avea loc în sala 4 de la parterul muzeului. Mai multe informații aflați AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente