(video) Anastasia Barbă, o tânără de 12 ani din Moldova, a luat locul doi la festivalul internațional „Slaveanskii Bazar”

1

Anastasia Barbă, o tânără de 12 ani din Moldova, după ce a câștigat la „Mărul de Aur”, „Zolotoi Golos Rosii” și „VIVA ALLEGRI” ne-a reprezentat țara la festivalul de muzică „Slavianskii Bazar”. Tânăra a revenit acasă cu diploma de locul doi. 

Concursul s-a desfășurat la Vitebsk. Acolo, Anastasia a reprezentat Moldova cu piesele „Dorul”- de Doina Sulac și „Recenka” din repertoriul Alei Pugaciova.

Preselecția pentru concurs a avut loc la Chișinău pe data de 10 februarie. Artistul care urmează să ne reprezinte țara la concurs internațional de muzică „Slaveanskii Bazar” a fost ales de juriu și spectatori. La categoria artiștilor adulți a învins Lidia Isac, iar la categoria juniori, Anastasia Barbă, discipola Lidiei.

Cea de-a 28-a ediție a festivalului „Slaveanskii Bazar” s-a desfășurat la Vitebsk, Belorusia, în perioada 11-15 iulie. Anul trecut, premiul mare l-a obținut Marcel Roșca, un artist moldovean care a reprezentat România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente