(video) Usatîi „a transmis” lui Slusari, via hulub, partea a doua a raportului Kroll

dwadwad

Renato Usatîi a transmis Raportul Kroll Parlamentului, dar a preferat să o facă legând un flash USB de piciorul unui hulub pe care l-a lăsat să zboare pe fereastră. Potrivit acestuia, hulubul eventual va ajunge la Parlament, dar dacă nu ajunge, Alexandru Slusari, președintele comisiei de anchetă se poate uita la conferința sa live.

Întreaga conferință de presă o puteți vedea aici:

Amintim că Usatîi într-un live pe facebook anunța că are raportul Kroll și lista de beneficiari, publicând o parte din cuprins de unde se vede numele lui Vlad Plahotniuc. Usatîi spunea că vrea să fie audiat de comisia Parlamentară care anchetează furtul miliardului.

Potrivit președintelui Comisiei, Alexandru Slusari, fostul primar de la Bălți, Renato Usatîi va fi audiat abia după ce va depune documentele în posesia care a intrat și este verificată autenticitatea documentelor.

„Noi solicităm respectuos ca dl Usatîi să depună cât mai urgent documentul la Secretariatul Parlamentului, ca noi cât mai repede să avem acces la document, să demonstrăm autenticitatea. După asta vom lua decizia privind publicarea, audierea, formatul. Dacă acest document este autentic, cred că comisia va decide să fie public, decât dacă el nu va vrea să facă acest lucru”, a spus Alexandru Slusari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente