În acest weekend, la Chișinău, se va desfășura Campionatul de triatlon „Triathlon Triumph by BMW i”

d0511d936c3bfd6c3b2d385a3059d798

Duminică, 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din Capitală va avea loc campionatul Moldovei de triatlon „Triathlon Triumph by BMW i”. Iar cu o zi înainte de acesta, pe 13 iulie, în cadrul evenimentului va avea loc campionatul de triatlon pentru copii „Kids Triathlon Triumph 2019”. Anul acesta, el a primit statutul de campionat național.

Fiecare participant la competiție va primi câte un pachet de start, care va include toate atributele sportive necesare: numărul participantului, un tricou și un rucsac cu logoul evenimentului, o cască de înot, cipul de cronometrare, etc. Înmânarea pachetelor de start „Triathlon Triumph by  BMW i” va avea loc pe 13 iulie, pe teritoriul orășelului sportiv din parcul „Valea Morilor”, începând cu ora 12:00 până la ora 18:00.

Din moment ce în timpul competiției sportivii folosesc propriul echipament, în conformitate cu regulamentul evenimentului, aceștia trebuie să aibă cu sine și:

# costumul pentru scufundări;

# ochelari pentru înot;

# pantofi de alergat;

# cască pentru ciclism (aceasta este o condiție obligatorie pentru toți participanții la cursa de ciclism).

Important! Pe 13 iulie, între orele 18:00 și 19:00, va avea loc și un briefing pentru participanții la „Triathlon Triumph by BMW i”, în cadrul căruia, organizatorii vor explica mai detaliat regulile de depășire a tuturor etapelor campionatului.

Reamintim, campionatul de triatlon la distanța Olimpică „Triathlon Triumph 2019” va avea loc pentru a treia oară în Moldova. Această competiție în aer liber se desfășoară într-un format de curse multi-sport, care combină trei discipline sportive simultan: înot, ciclism și alergare. La campionatul de triatlon pot participa atât sportivii profesioniști, cât și cei amatori.

Pentru a vă familiariza cu programul competiției, accesați link-ul.

Iar pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente