Ana Arvinte, absolventă a Facultății Tehnologia Alimentelor, UTM, declară cu mândrie că, de mâine, își începe cariera de inginer „aici, la noi acasă”.

Mândri de parcursul său academic sunt și profesorii: de-a lungul celor 4 ani de studii Ana a ținut cadența în topul celor mai buni studenți ai UTM. S-a implicat activ și în cercetarea științifică, lucrarea sa „Adăugarea materiilor de origine vegetală în produse din carne”, realizată în cadrul Departamentului Tehnologia Produselor Alimentare, fiind nominalizată în cadrul Expoziției anuale a UTM „Creația deschide Universul”. S-a manifestat plenar și în activitățile extracurriculare, fiind unul din ambasadorii UTM care, în cadrul echipei Centrului Universitar de Informare şi Ghidare în Carieră, a promovat imaginea UTM în instituțiile preuniversitare din toată țara – un exemplu complet de excelență la studii și devotament față de Alma Mater, transmite site-ul UTM.

Trăind acum bucuria de proaspăt licențiat al UTM, spune că studiile efectuate în cadrul Facultății Tehnologia Alimentelor îi oferă posibilitatea de angajare într-un domeniu larg al industriei alimentare, având certitudinea că abilitățile și cunoștințele acumulate pe parcusrul studiilor îi vor deschide calea spre un succes garantat: „Mândră că am ales UTM! Mândră că sunt inginer! Pentru că inginerii creează Viitorul!”