(foto) Muralele lui iZZY iZVNE au ajuns în Portugalia. Artista din Moldova a participat la festivalul „Loures Art Publica”

DRX_9283

iZZY iZVNE, una dintre cele mai populare artiste murale din Moldova, a participat, la sfârșitul lunii iunie în cadrul festivalului de artă din Portugalia. În cadrul „Loures Art Publica”, artista a realizat patru lucrări.  

Tânăra a picat un teritoriu de 70 de metri pătrați. Lucrările i-au luat cinci zile. „Doi dintre acești patru pereți au fost realizați în tehnica iluziei 3D. Aceasta poate fi observată din unghiurile alese potrivit.”
44 DRX_9283 P1120212

La „Loures Art Publica”, desfășurat în perioada 24-30 iunie, este unul dintre cele mai mari festivaluri de artă urbană din Portugalia. La festival au participat peste 70 de artiști urbani din întreaga lume.

Amintim că la începutul lunii iunie, artista a participat în cadrul „Open Art” din  Örebro (Suedia). Acolo, iZZY a realizat cea mai mare lucrare a sa. Tânăra a pictat un zid de 340 de metri pătrați.

(foto) „Este cel mai mare mural, pe care l-am realizat” Lucrarea artistei iZZY iZVNE din Moldova înfrumusețează un zid din Suedia

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente