Elevii care au obținut 10 pe linie la examenele de Bacalaureat au fost premiați de către C.A. „DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP” cu a câte o poliță de Asigurare în caz de Accidente în valoare de 100 000 lei.

Într-o atmosferă degajată și prietenoasă, viitorii studenți au discutat cu Directorului General, Dinu Gherasim, despre planurile de viitor și asigurări.

„Ne bucură faptul că numărul de elevi cu media 10 este în creștere vizavi de anii precedenți astfel ne-am decis să contribuim la siguranța lor cu un premiu, o Asigurare în caz de Accident. Această poliță va acoperi riscuri ca: trauma, rănirea, lezarea organelor interne, impactul curentului electric, asfixia, înecul și altele, toate fiind survenite în urma unui accident. Elevii au fost invitați la sediul central unde am avut plăcerea să ofer acest premiu și să discut cu ei despre planurile de viitor descoperind totodată persoane care sunt interesați și de segmentul de asigurări”, a menționat directorul general, Dinu Gherasim.

IMG_20190703_133929

„Mi-a plăcut mult întâlnirea, am aflat lucruri noi despre asigurări și mi-a atras atenția acest domeniu de activitate. A fost plăcut să împărtășim păreri, emoții despre anii de liceu și să ne reîntâlnim împreună cu absolvenți din diferite raioane. Înainte, știam puțin despre compania Donaris și mă bucur că am avut ocazia să o descopăr. Mulțumim pentru atmosfera relaxantă și pentru polițele de asigurare”, spune Mihaela Lozan, absolventă.

„Este de apreciat inițiativa prin care compania Donaris Vienna Insurance Group vine să susțină tinerii din țară. Cu această ocazie am fost invitați la o ședință împreună cu directorul general și directorul de marketing, la care s-a făcut o introducere în domeniul asigurărilor și am înțeles principiile de funcționare în cadrul companiei. Am fost încântată de această întâlnire, beneficiind și de o poliță de asigurare individuală”, a menționat o altă absolventă, Daniela Covali.

IMG_20190703_133836

„Am beneficiat de o întrevedere mai putin formală cu directorul general al companiei și directorul de Marketing și Vânzări, în cadrul căreia ne-au fost detaliate conceptul de asigurare, necesitatea acestuia în mecanismul economic al unui stat. Am descoperit și cazuri deosebite de asigurări, subtilități pe alocuri inaccesibile publicului larg”, spune Alina Tarlapan, absolventă.

Compania de asigurări C.A „DONARIS” VIG S.A. este una din cele mai mari companii de asigurări care activează pe piața Republicii Moldova de peste 20 de ani.

Scopul de bază este de a oferi siguranță clienților săi!