Colorează-ți vara împreună cu Smart Academy, sub egida Grow Me Up, care vine cu o nouă serie de traininguri ce îți vor permite să îți explorezi și să îți dezvolți aptitudinile artistice.

Dacă ești pasionat de arată sau vrei să încerci ceva nou și ai între 14 și 18 ani, înscrie-te în proiectul Be Smart through ART!

Primul training al acestui proiect va fi dedicat pasionaților de arte plastice, în cadrul căruia speakerul Nicoleta Vacaru, cunoscută pentru portretele sale și picturile în cafea, va vorbi despre plusurile și minusurile meseriei, dar și despre experiența sa. Artista își va prezenta propria manieră de lucru pentru a le da un exemplu participanților, care vor avea și ei ocazia să-și demonstreze măiestria și să afle părerea unui profesionist.

Trainingul alături de Nicoleta Vacaru va avea loc pe 15 iulie 16:00, în incinta Bibliotecii publice de Drept, filiala BM „B. P. Hasdeu”.

Urmărește paginile de Facebook și Instagram ale Grow Me Up și Smart Academy pentru afla mai multe detalii și pentru a afla despre următoarele traininguri Be Smart through ART.