Ești pasionat/ă de procesul de filmare și editare? Vino la AIESEC Chișinău și câștigă un internship

advanced-make-a-movie-hero
Foto: 2015.acmi.net.au

Învață să creezi și să editezi materiale video alături de membrii AIESEC și voluntarii internaționali. „inVision” este un proiect marca AIESEC în Chișinău care își propune să învețe tinerii din Moldova să filmeze și să editeze un video, și în același timp să crească nivelul de conștientizare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, setate de către Națiunile Unite. 

În cadrul proiectului se vor organiza sesiuni și workshopuri livrate de către specialiști în domeniu, pe tematici precum: familiarizarea cu echipamentele de filmare, înregistrarea și montarea video, redactarea imaginilor, scrierea de scenarii, publicare și promovare, etc.

Începând cu 15 iulie, 35 de tineri, printre care participanți din China, Turcia, Pakistan, Algeria vor participa la un curs de montare a videourilor, prin care vor trebui să reflecte unul din Obiectivele de Dezvoltare Durabilă, prioritate având ODD-urile: 4 – Educație de calitate, 8 – Locuri decente de muncă și dezvoltare economică, 10 – Reducerea inegalităților.

Participanții vor fi grupați în echipe, iar la sfârșit de proiect fiecare echipă va trebui să-și prezinte propriul filmuleț, care va fi publicat și promovat pe pagina AIESEC-in-Chișinău.

Realizatorii celui mai bun video vor fi premiați cu un internship într-o companie media.

Cursul va dura 6 săptămâni și este orientat către tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani care vor avea ocazia să învețe sau să-și dezvolte abilitățile de filmare și montare a videourilor. Înscrie-te aici. Formularul de aplicare va fi deschis până sâmbătă, 13 iulie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente