Te plictisești în vacanță? Înscrie-te la atelierele de scriere creativă și vei putea redacta un basm propriu

IMG_5626
Foto: Stiripozitive.eu

Atelierele de scriere creativă organizate la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” te vor ajuta la stimularea capacității de a compune, de dezvoltare a imaginației și a gândirii flexibile. Prin organizarea acestora se va lucra la crearea Basmelor Românești scrise de copii, dar și la ilustrarea creativă.  Participanții vor fi îndrumați și coordonați de scriitori.

Vino în perioada iulie-septembrie, la bibliotecă și participă la atelierele de scriere și ilustrare creativă. Vei învăța exprimarea liberă, beneficiind de suportul lecturilor tematice şi vei fi încurajat să creezi texte şi ilustraţii. În rezultatul atelierelor vei reuși să creezi un basm al tău scurt de două pagini.

Te poți înscrie la nr. de telefon 022 221186 sau în orice filială din rețeaua Bibliotecii Municipale sau poți completa formularul online.

Data limită de înscriere pentru primul grup: 15 iulie.

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, este partener la proiectul „101 Basme Românești, scrise de copii”, inițiat de Biblioteca Metropolitană București. Dacă nu știi cum, vei învăța. La bibliotecă e timpul tău de grație pentru CREAȚIE! Atelierele vor avea loc în șapte filiale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

# CNEPB (bd. Ștefan cel Mare 148)

# CAE (bd. Dacia 20)

# Filiala „O. Ghibu” (str. N. Iorga 21A)

# Filiala „Ovidius” ()șos. Hâncești 32

# Filiala „Târgoviște” (str. I. Creangă 82/1 )

# Filiala „Târgu-Mureș” (bd. Moscova 8)

# Filiala „Transilvania” (bd. Mircea cel Bătrân 7)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente