Pentru a avea un weekend reușit, trebuie să-l începi corect. Weekendul începe de joi. De ce? Pentru că joi e o mică vinere, iar vineri e aproape sâmbătă. Pentru aceasta selectați cele mai bune evenimente și petreceți timpul cât mai util cu oamenii dragi. Echipa #diez vine cu câteva recomandări pentru ziua de 11 iulie.

# WOW Instagram Stories | cu Dumitru Talmazan

Image may contain: 2 people, people smiling, text

În data de 11 IULIE, echipa Talmazan School te invită la un eveniment gratuit #TALMAZANWOWINSTA. Evenimentul face parte din cea mai întrebată temă a anului 2019 „SOCIAL MEDIA pe Instagram”, speaker Dumitru Talmazan. Cei prezenți vor face cunoștință cu o serie de instrumente, aplicații și strategii utile, pentru a se simți pe platforma Instagram ca peștele în apă și în baza cunoștințelor primite să facă rezultate chiar în timpul evenimentului. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Pub Quiz: #12 Season

Image may contain: 4 people, people sitting and text

Ce reprezintă Pub Quiz? Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii găsiți aici. 

# Expoziţia temporară „Printre afişe şi instrumente muzicale”

Image may contain: text

Expoziţia „Printre afişe şi instrumente muzicale” este rezultatul cercetării şi valorificării colecţiei de afişe şi instrumente muzicale din patrimoniul Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei. Este o expoziţie de pionierat, or colecţia de afişe muzicale este expusă pentru prima dată şi are drept scop familiarizarea publicului cu evoluţia afişului muzical ca suport publicitar cu valoare documentară şi artistică dar şi ca operă de artă. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Atelier de instruire: Cum să-ți creezi propriul brand?

Image may contain: text

Vino la atelier pentru a afla de la Liza Mamaliga, creatoarea mărcii Dulce Plai, cum a fost creat conceptul brandului și care sunt ideile creative care au stat la baza promovării acestuia de la început și până astăzi. Elizaveta va povesti inclusiv despre cum lucrează la extinderea afacerii peste hotarele țării! Mai multe vezi pe Facebook. 

# Deportările din 5-6 Iulie 1949. În memoriam

Image may contain: 1 person, indoor

Cu prilejul comemorării a 70 de ani de la deportările din 5-6 iulie 1949, de pe teritoriul fostei RSS Moldovenești, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală prezintă o expoziție de carte consacrată tragicelor evenimente. Expoziția cuprinde monografii, culegeri de documente, articole științifice, memorii și creații artistice despre calvarul prin care au trecut zeci de mii de oameni nevinovați. Mai multe vedeți pe Facebook.