Participă gratuit la cea de-a IX-a Școală de Vară pentru tinerii antreprenori

Startup Stock Photos
Foto: Startup Stock Photos

Asociația Businessului European (EBA Moldova) în colaborare cu Digital Park, Moldcell, DAAC System Integrator, Talmazan School și Efes Vitanta Moldova Brewery organizează în perioada 23-25 iulie 2019 cea de-a IX-a Școală de Vară pentru tinerii antreprenori.

În acest an evenimentul propune o serie de sesiuni care se vor desfasura in cadrul companiilor partenere, astfel oferind posibilitatea interactionarii cu manageri distincți, reprezentanții companiilor locale și internaționale de top din Republica Moldova, având drept scop împărtășirea experiențelor practice de gestionare a afacerii, bazate pe cele mai bune exemple în asigurarea proporționalității dreptului la protecția datelor cu caracter personal și interesele economice ale antreprenorilor, diversificarea soluțiilor IT pentru managementul si promovarea companiei și împărtășirea bunelor practici în managementul afacerii.

EBA Moldova își propune să-și continue tradiția de susținere și dezvoltare a tinerilor antreprenori, prin oferirea de instrumente practice care le-ar putea ajuta în activitatea lor economică și posibilitatea de a avea discuții deschise, ghidare și motivare din partea unor manageri consacrați.

Școala de Vară va fi organizată la sediul companiilor unde vor fi abordate următoarele 3 module esențiale în dezvoltarea unei afaceri:

Prima zi: Protecția datelor cu caracter personal și combaterea atacurilor informaționale de tip phishing.

Locația: IM Moldcell SA

A doua zi: Digital marketing și soluțiile IT în procesul de management al întreprinderii

Locația: Digital Park. Cursul va fi urmat de o excursie pe teritoriul Digital Park.

A treia zi: Cele mai bune practici de management al companiei. Comunicare și PR.

Locația: IM Efes Vitanta Moldova Brewery SA. Cursul va fi urmat de o excursie prin fabrică.

Reieșind din numărul limitat de locuri disponibile (30 locuri), selecția participanților va avea loc în baza principiului ”primul venit – primul servit”, conform următoarelor criterii: vârsta de până la 35 de ani,  dovada inițierii afacerii proprii, angajării în câmpul muncii sau dovada că sunteți studenți în ultimul an universitar.

#Participarea este gratuită.

#Cursurile vor avea loc la Chișinăuîn a doua parte a zilei, cu o durată de până la 3 ore, în fiecare zi.

#Pentru participare, vă rugăm să completați formularul din următorul link până pe 15 iulie 2019. Persoanele selectate vor fi contactate pentru un eventual mini-interviu la telefon. 

Pentru mai multe detalii, ne puteți găsi pe 079 025 999 sau [email protected] .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente