Recomandări #diez. Cele mai colorate evenimente pentru ziua de marți, 9 iulie

CKCXLX7LWS
Foto: The Lazy Artist Gallery

A început o nouă săptămână și asta înseamnă că vă așteaptă o mulțime de momente frumoase. Pentru aceasta este important să alegi evenimentele potrivite și oamenii care-ți sunt dragi. Echipa #diez te ajută cu câteva recomandări care îți vor colora ziua de marți, 9 iulie.

#ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

Expoziţia prezintă, în ordine cronologică, complexe funerare începând cu epoca paleolitică până în evul mediu, asociate cu inventarul mormintelor, uneori mai bogat, alteori mai auster, definitoriu şi reprezentativ pentru perioadele vizate. Cazurile cele mai spectaculoase care au fost înregistrate de ştiinţa arheologică şi antropologică ocupă un loc aparte: craniile cu deformări intenţionate ritualice, craniile cu urme de intervenţii „chirurgicale”, oase cu urme de patologii sau traumatisme, sunt mesagerii prin intermediul căror actualmente ajungem mai aproape de viaţa, activitatea, spiritualitatea şi credinţele oamenilor din trecut.

Mai multe detalii despre expoziție găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 09. 07. 2019

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 09 iulie 2019 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, anunță organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Lecție gratuită de chitară pentru copii 9+ și maturi

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 9+ și mături. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și măturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară.

„La lecție noi oferim chitară, însă obligatoriu pentru participanți este să vină cu bună dispoziție”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Club de lectură Troleibuzul 30

„Suntem un grup de tineri, format în mare parte din studenți și elevi sau, pur și simplu, din oameni cărora le place să citească și ar vrea să discute despre cărți. Ne adunăm o dată la 3 săptămâni și discutăm despre o carte pe care o alegem împreună, într-o atmosferă prietenească. De data asta vom discuta despre cartea lui Mario Vargas Lliosa, „Elogiul mamei vitrege””, anunță organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#CÂINELE, ADEVĂRATUL MEU PRIETEN 2 ÎN 2D

Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. Acesta este și cazul filmului „Câinele, adevăratul meu prieten 2”, continuarea succesului internațional care a cucerit inimile a milioane de spectatori, o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin și alături de cei dragi ajunge în locuri surprinzătoare.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente