Biciclete de la MAIB şi VISA pentru achitările cu cardul bancar

News_site_biciclete

Continuă promoţia „Fii activ – achită cu cardul MAIB”, destinată deţinătorilor de carduri VISA de la Moldova Agroindbank. Campania se desfăşoară în perioada 5 iunie – 5 august, iar fiecare plată efectuată prin intermediul cardului bancar VISA de la MAIB în valoare de minimum 100 lei participă automat în promoţie.

Prima etapă a tragerilor la sorţi a desemnat deja cei 10 câştigători norocoşi ai voucherelor cadou. Felicitări clienţilor MAIB:

#Alexei Noviţki
#Sergiu Ipati
#Ivan Crestianov
#Tudoriţa Tronciu
#Ivan Carabulea
#Natalia Rudei
#Irina Pinzari
#Egor Curus
#Patricia Andronache
#Olesea Caisîm.

Fiind în valoare de 7000 lei fiecare, voucherele sunt deja în curs de valorificare pentru procurarea unei biciclete, pentru veri active şi energice.

Precizăm că, în perioada promoţiei vor avea loc încă 3 trageri la sorţi, la care clienţii pot câştiga unul dintre cele 30 de vouchere pentru procurarea unei biciclete sau chiar marele premiu – biciclete pentru întreaga familie în sumă de 30 000 lei. Cea de-a doua tragere la sorţi va avea loc în data de 8 iulie a.c.

Participă şi tu în promoţie. E simplu:
#achită cu cardul VISA de la MAIB pe teritoriul R. Moldova sau fă plăţi pe Internet în valoare de minimum 100 lei.
#cu fiecare achitare, şansele tale de câştig cresc. Plăţile efectuate pentru prima dată cu cardul VISA în perioada campaniei au de 3 ori mai multe şanse de câştig.

De ce să achiţi cu cardul:
#Este mai sigur. Cardul te ajută să ai banii în siguranţă. Banii tăi sunt păstraţi pe contul tău la bancă şi nu pot fi pierduţi din portmoneu.
#Este mai rapid. Cardul te ajută să achiţi mai rapid la casieriile magazinelor, în special în regim Atingere (contactless).
#Este mai eficient. Toate plăţile sunt centralizate într-un raport şi poţi urmări cum îţi gestionezi bugetul.
#Este mai modern. Plata pe on-line îţi permite să faci cumpărături rapide, fără să ieşi din casă, economisindu-ţi timpul.

Află detaliile promoţiei în Regulament, efectuează cât mai multe plăţi cu un card bancar VISA de la MAIB şi verifică pe pagina web www.maib.md – poate eşti chiar tu câştigătorul tragerilor la sorţi.

Fii activ – achită cu cardul VISA de la MAIB şi câştigă biciclete pentru familia ta!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente