(video) La La Play Voices. Cristina Aramă, PR Kaufland Moldova: „Implicarea face diferență”

Fără titlu

Proiectul de incluziune socială a copiilor și tinerilor prin muzică, La La Play Voices, este un proiect la care Moldovan National Youth Orchestra ține foarte mult și din toată inima dorește să ajute acești omuleți mici cu inimi mari. Aceeași viziune o împart partenerii strategici ai evenimentului, ce au făcut realizarea La La Play Voices posibilă prin multă implicare: UNICEF Moldova, Suedia, Fundația Est-Europeana, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Kaufland Moldova.

În cadrul La La Play Voices, este ascultată fiecare voce, deoarece ele merită ascultate. La fel, se face și în cazul partenerilor, și rând pe rând, vor fi ascultate vocile fiecărui partener.

Cu mare drag,  MNYO prezintă partenerul la care ține mult, @Kaufland Moldova, vocea căruia este reprezentată de către Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova. În cadrul parteneriatului de trei ani, echipele fac lucruri frumoase prin implicare și multă dedicație, lucruri simțite și evenimente precum Pop Simfonic și Muzica Desenelor Animate.

Proiectul de incluziune socială a copiilor și tinerilor prin muzică, La La Play Voices, este un proiect la care Moldovan National Youth Orchestra ține foarte mult și din toată inima dorește să ajute acești omuleți mici cu inimi mari. Aceeași viziune o împart partenerii strategici ai evenimentului, ce au făcut realizarea La La Play Voices posibilă prin multă implicare: Unicef Moldova, Suedia, Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Kaufland Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente