Partidul Șor acuză Guvernarea de denigrare, dar nu spune unde se află Ilan Șor

daaa

Partidul condus de către Ilan Șor spune, într-un comunicat de presă că deciziile de astăzi ale anchetatorilor de a sechestra bunuri ale fostului primar de la Orhei, dar și anunțarea acestuia în căutare internațională este „o campanie denigratoare”. Totodată, formațiunea spune că este o încercare de „a distruge oponentul politic”. 

„Considerăm că toate aceste decizii nu sunt întâmplătoare. Cu toții suntem martorii unei campanii denigratoare împotriva lui Ilan Șor. Noua putere se pretinde a fi ”europeană” și să activeze în normele democratice, dar totul este la nivel de vorbe. În realitate însă, chiar din primele zile, actuala guvernare se răzbună și încearcă să preseze oponenții politici prin acțiuni de intimidare și frică”, menționează Partidul Șor într-o declarație.

Totodată, aceștia îi numesc pe cei de la guvernare drept „susținători ai lui Filat și Platon” și că „fac tot posibilul să înceapă urmărirea penală, în baza faptelor mincinoase și să încerce să distrugă oponentul politic”.

„Suntem siguri că sancțiunile împotriva politicianului, inclusiv a celor legate de bunurile sale, vor fi anulate în curând, ca fiind neîntemeiate. Nu avem nicio îndoială că dreptatea va triumfa, iar sancțiunile aplicate astăzi vor avea o evaluare politică și juridică adecvată”, au mai menționat aceștia.

Procurorii anticorupție au aplicat sechestru pe mai multe bunuri care îi aparțin lui Ilan Șor și cer mandat de arest pentru acesta

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente