Universitatea de Stat din Moldova a fost premiată cu medalii de aur și argint la Salonul Internaţional de Inventică şi Educaţie Creativă pentru Tineret

Fără titlu

Cercetătorii Universităţii de Stat din Moldova au prezentat şase elaborări ştiinţifice la Salonul Internaţional de Inventică şi Educaţie Creativă pentru Tineret ICE-USV 2019, ediţia a III-a, organizat de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, care a avut loc în perioada 18-20 iunie 2019.

Invenţiile cercetătorilor Universităţii de Stat din Moldova au fost înalt apreciate: trei Medalii de Aur și trei Medalii de Argint.

Echipa Universităţii de Stat din Moldova a acordat două distincţii: o Cupă şi o Diplomă au fost acordate cercetătorilor de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi pentru elaborarea „Utilizarea interfeţelor creier-calculator pentru controlul roboţilor mobile” şi o altă Cupă şi Diplomă au fost acordate cercetătorilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava pentru elaborarea „Biosenzori pentru determinarea ionilor de cupru şi de fier din vin”.

Felicitări tuturor participanţilor şi succese în continuare!

Distincţiile obţinute de cercetătorii Universităţii de Stat din Moldova la Salonul Internațional de Inventică și Educație Creativă pentru Tineret,

ICE-USV (Innovation and Creative Education) – ediția III  Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, 18-20 iunie 2019

1 2

3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente