Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 26 iunie, o zi frumoasă de miercuri

pexels-photo-1500482 (1)

Chiar dacă meteorologii au emis mai multe coduri galbene în ultima perioadă, nu trebuie să ne întristăm și să pierdem vara în casă. Echipa #diez a selectat cele mai colorate evenimente la care să mergi într-o zi frumoasă de miercuri. 

# De la degustare – la turism!

Image may contain: 7 people, people smiling, text

Asociatia pentru Dezvoltare Creativa vă invită miercuri, 26 iunie, ora 18:00 la evenimentul „De la degustare-la turism” să le cunoașteți pe Cristina Frolov, Castel MIMI Winery, Olga Luchianov, Et Cetera Wines și Veronika Tomescu Raetsky, Winetours Moldova. Absolventele programului de schimb american Open World vă vor povesti prin propriile exemple despre industria și cultura vinului drept carte de vizită a Republicii Moldova. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Barber, Stilist sau Frizer?! Discuție cu Lisnic

Image may contain: 3 people, people sitting, people on stage and indoor

La ÎNTÂLNIREA #5 din seria de eveniment – Studii cu JOB sau studii fără JOB veți avea oportunitatea să discutați despre viitorul profesiei de BARBER și posibilitățile rezării profesionale în acest domeniu, prezentată de către Constantin Lisnic. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Demo Day | Boost Post cu Talmazan

Image may contain: one or more people and text

Cum să setezi și să gestionezi o campanie de promovare corect și eficient de la A la Z?  În data de 26 iunie, echipa Talmazan School te invită la #DemoDay. Evenimentul face parte din cel mai practic și întrebat program al anului 2019 „SOCIAL MEDIA Pas cu Pas”, speaker
Dumitru Talmazan. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# I #DonateMyBirthday // June Edition

Image may contain: text

Anul acesta, cel mai frumos cadou de ziua ta ți-l poți face chiar tu, dăruind speranță celor care au uitat-o demult. Alătură-te susținătorilor Hospices of Hope Moldova și dăruiește ziua ta de naștere celor care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova. Mai multe urmărește pe Facebook. 

# The Rising of The Shield Hero – Crunchyroll Movie Night

Image may contain: text

De data aceasta pe ecrane: „The Rising of the Shield Hero”. Nu știi ce să faci pe 26 iunie, vino la un film, rulat într-o companie de oameni frumoși, creativi și bravi. Mai multe detalii vezi aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente