Pe ecrane: „The Rising of The Shield Hero”. Pregătește-ți floricelele de porumb, buna dispoziție și hai la movie night

pexels-photo-1870724

De data aceasta pe ecrane: „The Rising of the Shield Hero”. Nu știi ce să faci pe 26 iunie, vino la un film, rulat într-o companie de oameni frumoși, creativi și bravi. 

Iwatani Naofumi, un otaku, găsește o carte în bibliotecă care îl cheamă într-o altă lume. El este însărcinat să se alăture spadei, suliței și arcului ca unul dintre cei Patru Eroici Cardinali și să lupte împotriva Valurilor Catastrofei ca Hero Shield. Incantat de perspectiva unei mari aventuri, Naofumi pornește cu camarazii săi. Cu toate acestea, doar câteva zile mai târziu, el este trădat și își pierde toți banii, demnitatea și respectul. Nu mai poate avea încredere în nimeni, are un sclav pe nume Raphtalia și pornește prin lume. Dar va găsi cu adevărat o cale de a răsturna această situație disperată?

Image may contain: text

Alăturați-vă pe 26 iunie și aduceți un prieten pentru a împărtăși zâmbete și lacrimi împreună. Asigurați-vă că vă înregistrați prealabil, deoarece la intrare este un „nenea” de securitate, care nu va permite intrarea străinilor în clădire. Locul de desfășurare se află pe strada Eugen Doga 2, biroul Ellation.

Completați înregistrarea aici

Mai multe despre eveniment vedeți pe pagina de Facebook. 

„Cu ce se ocupă compania Ellation? – Suntem o companie dinamică cu rădăcini în Silicon Valley și lucrăm cu tehnologiile de ultimă generație. Misiunea noastră este să cream produse extraordinare pentru fanii noștri îndrăgostiți de anime și manga. De asemenea, Ellation este „compania mamă” pentru brandul Crunchyroll, lider în industria de anime și manga (un serviciu disponibil și pentru fanii din Moldova).”

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente