Nu va mai fi „Un doctor pentru tine”. Noua ministră a Sănăntății a încheiat campania lansată de fostul guvern

18006916_big1533294108-700×394

Noua ministră a Sănătății, muncii și protecției sociale, Ala Nemerenco, a anunțat că întrerupe campania „Un doctor pentru tine”. Anunțul a fost făcut astăzi, 25 iunie, pe pagina de Facebook a ministrei.

„În loc să fie construit un sistem puternic de sănătate pentru toți cetățenii săi, ministerul de resort s-a jucat de-a lungul anilor de-a „Un doctor pentru tine”, în timp ce baniii grei din sănătate erau direcționați spre alte buzunare”, a scris ministra în postare.

Campania „un doctor pentru tine” va fi încheiată mâine. Ala Nemerenco a anunțat că doctorii vor fi lăsați la vatră, nu vor mai fi utilizate resursele pentru „cai verzi”.

„Iar cu cei care încă scriu rapoarte și fac comunicate despre caravana fericirii electorale în loc să-și suflece mânecele să muncească la greu pentru acest popor, va trebui pur și simplu să ne luăm rămas bun. Ei trăiesc în alte vremuri”, a mai menționat aceasta.

Amintim că, campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată  la inițiativa Guvernului Filip, pentru a spori accesul la serviciile medicale în sate. Astfel, echipe mobile de medici specializați au mers în sate și au examinat gratuit locuitorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente