„Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți?”. Pavel Filip a venit cu o reacție la încheierea campaniei „Un doctor pentru tine”

collage pavel

Fostul prim-ministru Pavel Filip a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, după ce ministra Sănătății a anunțat că de mâine se va încheia campania „Un doctor pentru tine”. Campania a fost lansată de fostul guvern, în anul 2018.

„Peste 80 de mii de oameni au fost consultați gratuit până acum în cadrul campaniei #undoctorpentrutine. Este un proiect de care sunt mândru, un proiect care a fost gândit ca o soluție temporară până când vom reuși să construim în Moldova un sistem medical sănătos. Dacă stai în birou în Chișinău și scrii postări pe Facebook, nu construiești un sistem medical puternic și nici nu vezi cât de mari sunt problemele în satele noastre. Este un domeniu complicat, de asta am venit cu acest program de profilaxie. Închiderea lui cum va rezolva problemele care sunt?

Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți? Atâția oameni au beneficiat de aceste consultații gratuite. Puteți să îi asigurați că de mâine se vor bucura de servicii medicale de calitate?”, a scris Pavel Filip în postarea sa.

Amintim că, noua ministră a Sănătății, muncii și protecției sociale, Ala Nemerenco, a anunțat că întrerupe campania „Un doctor pentru tine”. Anunțul a fost făcut astăzi, 25 iunie, pe pagina de Facebook a ministrei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente