BAC 2019: Fii ajutorul #diez! Vrem să promovăm tinerii cu 10 pe linie la sesiunea curentă

bac2019 (10)

De câțiva ani, noi la #diez, promovăm tinerii care au luat 10 pe linie la examenele de bacalaureat. În acest context, vrem să cerem ajutorul vostru și să deveniți „complicii” noștri, care ne vor ajuta să identificăm absolvenți cu patru de 10.

Principiul e simplu, dacă aveți colegi, prieteni, cunoscuți care au luat patru de 10 la examenele de bacalaureat, ne informați.

Prin urmare, atunci când se vor publica notele, vrem să aflăm cine sunt cei care au 10 pe linie (atât clasa 9, cât și la Bacalaureat) pentru a-i promova în articole frumoase.

Informația vă rugăm să ne o trimiteți la [email protected] sau pe pagina noastră de Facebook.

Dacă în 2016, unei singure eleve i-a reușit să ia patru de zece, în 2017 trei eleve au reușit să obțină media egală cu 10 la examenele de bacalaureat, în 2018 – șase eleve au înregistrat acest succes. Rezultatele au fost prezentate în urma verificării cererilor de contestare. În fiecare an, numărul elevilor cu patru de 10 la examenele de bacalaureat este în creștere, prin urmare, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a identifica fiecare tânăr care a reușit această performanță.

Mulțumim!

 

Taguri: #BAC 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente