(video) Sergiu Mocanu spune că rușii intenționează să dea jos regimul din Tiraspol și să instaleze un guvern loial Chișinăului

fgdgfd

Liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu a dezvăluit că potrivit informațiilor pe care le deține, în curând, în Transnistria urmează să fie înlăturat oligarhul Victor Gușan, chiar de către ruși. Tot Mocanu adaugă că, în urma acestui lucru urmează să fie instalat o guvernare loială Chișinăului, ca urmare a constituirii guvernării dintre ACUM și PSRM.

Într-un video publicat pe canalul de YouTube al Partidului Antimafie, Sergiu Mocanu a mai spus că Rusia nu dorește să federalizeze Republica Moldova, ci să creeze în această regiune o situație instabilă. „Rusia nu a dorit și nu dorește federalizarea Republicii Moldova. Rusia dorește ca aici să fie prezentă o guvernare loială Moscovei. Un regim care, pe lângă neutralitate permanentă și armată rusă pe teritoriul Republicii Moldova, să bată în cuie un regim care nu va fi vreodată loial Bucureștiului și va înăduși orice tentativă de unire”, a declarat acesta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente