Treci de la alt operator la Unite și ai 50% reducere la toate abonamentele Unite

Diez_960x480_Portare_2019

Vino vara aceasta în rețeaua marilor posibilități. Acum îți propunem o super ofertă. Păstrează-ți numărul, treci de la alt operator la Unité și ai REDUCERE de 50% la orice abonamentpe care îl alegi, începând cu Unite 75, timp de 12 luni.

Fie că ești abonat în altă rețea sau utilizator Prepay, vino cu numărul tău actual la Unité și bucură-te de o ofertă specială – de exemplu ai 18 GB sau 900 minute, în plus convorbiri nelimitate cu toata rețeaua Unité și Moldtelecom la doar 75 lei lunar.

Tabel_Unite portare

După perioada promoțională continui să beneficiezi de cele mai avantajoase abonamente și de un plan de loialitate generos. Iată de ce abonații Unité consumă cel mai mult trafic internet, astfel fiind numărul 1 în internet mobil.

Pentru a savura vara din plin, îți punem la dispoziție o ofertă ferbinte și la cele mai populare smartphone-uri în rate dotate cu camere super-performante: Samsung Gaalaxy A10 (13 MP)  și XiaomiRedmi Note 7 cu cameră dublă (48 MP + 5MP), pentru a surpinde cele mai frumoase momente din viața ta:

# Samsung A10 (2019) – 70 lei lunar

# XiaomiRedmi Note 7 (2019) – 135 lei lunar

În rețeaua Unité ai absolut totul pentru a savura din plin de comunicare și a împarți emoțiile cu cei dragi. Te bucuri de flexibilitate maximă în consum datorită abonamentelor Unite care sunt dinamice. Adică consumi din abonament doar ceea ce îţi trebuie: mai multe minute sau trafic internet. Dacă îţi place să comunici prin apeluri, să îţi telefonezi zilnic prietenii sau ai mult de discutat pe activităţi profesionale, atunci consumi din abonament mai multe minute, iar dacă preferi să comunici intens prin aplicaţii mobile, să urmăreşti video-uri, știri online, atunci consumi din abonament mai mult internet.

Portarea numărului este un proces gratuit și foarte comod, format din 3 pași simpli. Este necesar doar:

#1 Să vii la cel mai apropiat magazin Unite Moldtelecom;

#2 Să ai cu tine buletinul și cartela de la celalalt operator;

#3 Să completezi cererea de portare.

Iar în cazul în care nu ai un număr pe care să-l portezi sau vrei un număr nou de telefonie mobilă și deja ești abonatul serviciilor Moldtelecom, îți propunem o altă posibilitate unică de a economisi  lunar – reducerea de 20 % pe viață la plata de abonament, grație combinării cu alte servicii Moldtelecom.

Păstrează-ţi numărul actual şi treci la Unité! Bucură-te din plin de toate avantajele pe care doar operatorul tău national ţi le poate oferi!

Nu ezita și profită din plin de oferta specială din această vară, intră pe moldtelecom.md, alege abonamentul şi smartphone-ul potrivit pentru tine şi expediază comanda online, iar noi îţi aducem contractul și cartela acasă. 

Unité rețeaua posibilităților mari. Parte a familiei Moldtelecom. Numarul 1 în servicii integrate. Detalii la 1181

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente