Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 25 iunie

Z3GFBY5EZF
Foto: Freestocks.org

A început o nouă săptămână și asta înseamnă că ne așteaptă o mulțime de evenimente frumoase. I-ați prietenii, buna dispoziție și descoperă cele mai frumoase momente care se întâmplă în ziua de marți, 25 iunie.

#ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească

Muzeul Național de Istorie a Moldovei vă invită, cu drag, să descoperiți expoziția temporară „ArheOS: când antropologii și arheologii fac oasele să vorbească”.

Expoziţia prezintă, în ordine cronologică, complexe funerare începând cu epoca paleolitică până în evul mediu, asociate cu inventarul mormintelor, uneori mai bogat, alteori mai auster, definitoriu şi reprezentativ pentru perioadele vizate. Cazurile cele mai spectaculoase care au fost înregistrate de ştiinţa arheologică şi antropologică ocupă un loc aparte: craniile cu deformări intenţionate ritualice, craniile cu urme de intervenţii „chirurgicale”, oase cu urme de patologii sau traumatisme, sunt mesagerii prin intermediul căror actualmente ajungem mai aproape de viaţa, activitatea, spiritualitatea şi credinţele oamenilor din trecut.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 25. 06. 2019

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 25 iunie 2019 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Nopțile pianistice – seara sextetelor cu pian

În serile calzi de vară, alintă-ți sufletul cu muzică bună. Marți, la Sala cu Orgă, te așteaptă un spectacol muzical deosebit.

Intrarea este gratuită!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Madame Bovary

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert.

„Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă.
Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.”

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#POVESTEA JUCĂRIILOR 4 ÎN 3D

Filmele nu sunt doar pentru weekend! Poți începe săptămâna și la cinema, iar dacă nu vrei să-ți încarci creierul cu lucruri complicate, atunci optează pentru un desen animat.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente