Irina Rimes rămâne în funcția de membră a juriului „Vocea României” și în cel de-al IX-lea sezon

irina rimes

Pentru al doilea an consecutiv, moldoveanca Irina Rimes va face parte din echipa de jurizare a concursului „Vocea României”. Cea de-a IX-a ediție a concursului va fi condimentată de prezența a patru maeștri în arta muzicii, printre care Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Irina Rimes.

Pregătită să întâlnească alte talente și să-și formeze un colectiv cu care să lucreze, Irina Rimes pășește în noul sezon din concursul „Vocea României” cu capul sus și plină de speranță că în acest an va găsi vocea care va aduce trofeul în echipa sa.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la „Vocea României”. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos! Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep în forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi șansele, să câștige Vocea”, a spus Irina Rimes, pentru vocearomaniei.protv.ro.

În ediția precedentă a concursului de voci, moldoveanca Irina Rimes a format o echipă din 14 persoane, printre care și finalista show-ului „Голос Дети”, Eva Timuș.

Autoare: Iulia Vrabie

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente