Întreprinderea Municipală „Piaţa Centrală” are un nou director. Cine este acesta

Untitled

Întreprinderea Municipală „Piaţa Centrală” are o nouă conducere. Astăzi, 24 iunie, primarul interimar Ruslan Codreanu l-a prezentat pe Viorel Braga în funcția de director al Pieței Centrale.

La fel, în cadrul Ședinței, Ruslan Codreanu i-a propus pe Vlad Nicolaescu și Ion Romanenco în funcțiile de vicedirectori ai Pieței Centrale. Aceștia urmează să fie numiți în funcție de noul director.

„Rugămintea mea către colegi a fost ca și către anteriorii directori, comunicare cu toți agenții economici, susținerea producătorilor autohtoni, crearea condițiilor adecvate, modernizarea Pieței Centrale, salubrizarea și transparență”, a menționat edilul.

Noul director a menționat că nu vrea să se avânte în declarații frumoase, dar vrea pentru început să se informeze, să stabilească comunicarea cu agenți economici și cu cei din jur. Primarul a menționat că noul director este o persoană care a studiat la două școli și vine din domeniul alimentației publice și cunoaște toate detaliile despre acest domeniu. Are o afacere pe care a inițiat-o în 2010, iar în prezent afacerea are succes.

Amintim că, Ruslan Codreanu a anunțat vineri despre demisia fostului director al Pieței Centrale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente